Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η φιλαρμονική της πόλης Bad Liebenzel στη Σκιάθο

Θερμή υποδοχή και φιλοξενία ετοίμασε ο Δήμος Σκιάθου, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών και φορέων του νησιού, για όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της πόλης Bad Liebenzell της Γερμανίας, η οποία επισκέφτηκε το νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου. Στην υποδοχή τους στο λιμάνι της Σκιάθου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχαρίας Μαθηνός και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Χρήστος Μασούρος.
Παρέμειναν στο νησί πέντε μέρες και καθημερινά είχαν ξενάγηση σε όλα τα αξιοθέατα, δηλώνοντας συνεχώς τον ενθουσιασμό τους που ήρθαν στη Σκιάθο, χάρηκαν τις ομορφιές της και γνώρισαν την...
πολιτιστική της κληρονομιά. Επισκέφτηκαν την Μεσαιωνική Πόλη του νησιού το «Κάστρο», το Μουσείο Παπαδιαμάντη, το Μουσείο «Μουσικών Οργάνων από όλο τον κόσμο», τον Βιότοπο των Κουκουναριών κ.ά. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους βρισκόταν δίπλα τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκιάθου Χρήστος Μασσούρος.
Στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τους υποδέχθηκε ο Ηγούμενος π. Ιωσήφ και ο Πανοσιολογιότατος π. Λουκάς, ο οποίος έκανε την ξενάγηση στη δική τους γλώσσα.
Στόλισαν με όμορφες μελωδίες το νησί παίζοντας καθημερινά σε διάφορα σημεία. Την Τρίτη βράδυ έπαιξαν μουσική στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου για όλο τον κόσμο.
Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, το οποίο πρόθυμα ανέλαβε και την φιλοξενία τους, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους και έγινε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
Το τελευταίο βράδυ της παραμονής τους, παρέθεσε δείπνο για όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής της πόλης Bad Liebenzell, ο Επίτιμος Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλία κ. Γ. Παπαρίζος.
Η επίσκεψη αυτή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της πόλης Bad Liebenzell της Γερμανίας στη Σκιάθο επισφράγισε τις φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πόλεις αποδεικνύοντας ότι πάνω και πέρα από τους ψυχρούς υπολογισμούς και ανθρώπινους ορθολογισμούς, μπορεί να υπερισχύσει η ζεστή, φιλική και εγκάρδια επικοινωνία στους ανθρώπους, όταν τον δρόμο τον δείχνει η καρδιά.
Η πόλη Bad Liebenzell βρίσκεται στον Μέλανα Δρυμό κοντά στην Στουτγάρδη και Δήμαρχός της είναι ο Volker Bauerle, ο οποίος έστειλε αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο Σκιάθου με τον υπεύθυνο της Φιλαρμονικής.
Τα μέλη της φιλαρμονικής την τελευταία μέρα της παραμονής τους επισκέφτηκαν την Σκόπελο (κλικ) και την Αλόννησο. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!ωραια θα ηταν να ηταν και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΚΙΑΘΟΥ μαζι σε αυτη την ομορφη εκδηλωση και να γινοταν μια πολυ ωραια συναυλια στο θεατρο του Μπουρτζι και απο τις 2 Φιλαρμονικες!!!!και οι κατοικοι να θαυμαζαν τα παιδια τους οπως εκαναν τοσα χρονια και να εβλεπαν και μια αλλη Φιλαρμονικη αλλα.......ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΠΤ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ''ΠΑΤΕΡΑ'' ΜΑΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΙΣΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ!
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.