Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Διακηρύσσει ότι:
Στις 05 του μηνός Ιουνίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30΄΄έως 12:30΄΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Σκοπέλου, θα διενεργηθεί ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος του Δήμου Σκοπέλου:
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη Δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή τα κατωτέρω δικαιολογητικά:
Α) Αίτηση συμμετοχής
Β) Φορολογική ενημερότητα.
Γ) Δημοτική ενημερότητα περί μη οφειλής του στο Δήμο
Δ) Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων  ή Εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας στην Ελλάδα , για το ποσό που θα είναι ίσο με δέκα τοις εκατό (10%) του  οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης υπολογιζόμενου για ένα έτος μίσθωση, η οποία θα αντικατασταθεί με εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης κατά την υπογραφή αυτής, με ποσού ίσου με το ανωτέρω ποσοστό επί του μισθώματος που επιτεύχθηκε, όπως ορίζεται από την παρούσα διακήρυξη.
Ε) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986  του συμμετέχοντος ,ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
ΣΤ) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο
Ζ) Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης αν είναι εταιρεία ή κ/Ξ
Η) Πληρεξούσιο
Θ) Άδεια διαμονής σε περίπτωση που αλλοδαπός επιθυμεί να συμμετάσχει στη Δημοπρασία
Η Διακήρυξη διατίθεται Γραφείο Εσόδων-Περιουσίας & Ταμείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση Δημαρχείο Σκοπέλου-37003 Σκόπελος, Τηλέφωνο 2424350116 FAX: 2424023230.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.