Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου / 3η ημέρα

Αφιερωμένη στην Θεανώ η χθεσινή μουσική βραδιά
Απ΄όλα είχε, εκτός από πολλούς θεατές, η 3η ημέρα του Μουσικού Φεστιβάλ Σκοπέλου που πραγματοποιήθηκε χθες στο παλιό Λιμάνι.
Εμφανίστηκαν ο Γιώργος Παπαδαυΐδ σε ελληνικές και ξένες μπαλάντες, ο Μάριος Καραγιαννάκης σε δικά του τραγούδια,ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής σε δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης Τζίτζης σε ελληνικά και ξένα τραγούδια, ο Max Murry σε ροκ κομμάτια και την βραδιά έκλεισαν ο Παναγιώτης Αστεριάδης με τους: Θανάση Σύρο κιθάρα, Γιάννη Ξηρογάννη μπουζούκι, Κώστα Λεμονή μπουζούκι, Δημήτρη Λεμονή ακορντεόν, σε λαϊκά και ρεμπέτικα.
• Σήμερα 30 Μαΐου το Φεστιβάλ...
συνεχίζεται στην Παναγία τη Λιβαδιώτισσα στις 7 μ.μ. με την Βρετανίδα σοπράνο Lucile Clitherow να ερμηνεύει κλασσικό ρεπερτόριο, με τη συνοδεία του Rod Illife στο πιάνο και της Διεθνούς Χορωδίας Σκοπέλου.
Μην χάσετε σήμερα στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Καφενείο της Σκοπέλου, μια συναυλία έκπληξη από την Φιλαρμονική της πόλης BAD LIEBENZELL του Μέλανα Δρυμού.
Όλοι οι πολίτες που θα βρίσκονται στη περιοχή είναι προσκεκλημένοι.

11 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη βραδιά!!! Πολύ καλές εμφανίσεις και πολύ όμορφα τραγούδια.

    Η δεξιοτεχνία όμως των μουσικών στην τελευταία εμφάνιση ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!

    Οι Παναγιώτης Αστεριάδης ο Θανάσης Σύρος, ο Γιάννης Ξηρογάννης, ο Κώστας Λεμονής κι ο Δημήτρης Λεμονής ήταν καλύτεροι από ποτέ! ΑΨΟΓΟΙ!

    Συγχαρητήρια παιδιά!! Είμαστε περήφανοι που σας έχουμε στο νησί!

    Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στην ολλοι προσπαθεια να αναδειξουμε τον τοπο μας'''''''''αλλα ας κοιταξουμε ολοι μαζη το συνολο και την αναδειξη του νησιου μασ για να ειμαστε υπεριφανη που ειμαστε σκοπελιτες ολλοι μαζει για εναν και ενας για ολους λιγη καλη θελειση χρειαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω, ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, ή πλάκωσαν πολλές δουλειές και δεν προφταίνει να διαθέσει χρόνο για την (δωρεάν)ψυχαγωγία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη ψαχνεις να βρεις ... αντι να στηρίξουν αυτη τη προσπαθεια τη σαμποτάρουν κιολας με τον εναν ή τον αλλον τροπο! για ακομη μια φορα πως φαινεται η πληρη αδιαφορία των ανθρωπων ...

      Ρ.Κ.

      Διαγραφή
  4. Είστε πολύ λάθος Ρ.Κ., θέλετε να πείτε ότι και αυτοί που ψήφισαν τον Δήμαρχο δεν κατεβαίνουν για να κάνουν σαμποτάζ δηλαδή όταν κάτι δεν πετυχαίνει φταίνε οι άλλοι που το σαμποτάρουν και δεν ψάχνουμε να βρούμε την πραγματική αιτία.....αυτά τα μυαλά να μην είχαμε και τίποτα άλλο.
    Η προσωπική μου άποψη είναι ότι γίνεται σε μια περίοδο όπου τα σχολεία ακόμη δεν έχουν κλείσει, τα παιδιά δίνουν εξεταστικές ο κόσμος προετοιμάζεται για το καλοκαίρι κάνοντας εργασίες και το φεστιβάλ ξεκινά πάρα πολύ νωρίς.
    Είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια, πολύ όμορφη ιδέα αλλά λάθος εποχή υλοποιημένη, θα μπορούσε τουλάχιστον να γίνει τέλος Ιουνίου. Κάνουμε μια εκδήλωση για τον κόσμο, οπότε πρέπει να σκεφτόμαστε πότε μπορεί να την παρακολουθήσει ο κόσμος και όχι πότε μπορούν οι υπεύθυνοι να την διοργανώσουν. Του χρόνου καλύτερα!!
    Με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ανθρωπε μου??? μιλησα εγω για δημαρχο και ετσι??? ρε πατε καλα???? δες τι σημαινει σαμποταρω με την ευρυτερη εννοια και μετα καταλαβε τι θελω να πω .... πρωτη φορα γινεται κατι τετοιο οι περισσοτεροι τι περιμενατε να δειτε??? ασε εχω δει πολλα σχολια και σε αλλες αναρτησεις, μη το ψαχνεις ...

      Διαγραφή
  5. You were all wonderful and have been such a lovely surprise to us !
    Thank you so much for making our holidays unforgettable.
    L. Jameson Family

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη βραδιά, με καλύτερο το τελευταίο κομμάτι της. Παναγιώτη, Δημήτρη,Κώστα και Γιάννη πολλά πολλά μπράβο!Υπέροχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ο Θανασης ητανε παντα λαμπερο και αυτοφωτο αστερι. Παντα δοτικος και φιλησυχος. Θαναση ξερεις πως σε εκτιμω.

      Διαγραφή
  8. θα σας ακουσουμε σε επαναληψη τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ?

    εμεις που θα ερθουμε τοτε στο νησι ?

    θ.δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.