Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου ευχαριστεί

Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «Γ. Κουμιώτης & ΣΙΑ, ΟΕ, Πλακάκια, Είδη Υγιεινής & Χρώματα", για την ευγενική της προσφορά σε υδραυλικό υλικό, για τις βασικές του λειτουργικές ανάγκες.
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι κινήσεις σαν την συγκεκριμένη, θα βρουν κι άλλους μιμητές, προκείμενου, παρά τις αντιξοότητες που εμείς ότι στο Κ.Υ. αντιμετωπίζουμε, να διασφαλίσουμε την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι. Ο τομέας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας πρέπει, πάση θυσία, να σταθεί στα πόδια του, γιατί αυτός αποτελεί το "αποκούμπι" του κάθε ανήμπορου πολίτη.
Η κοινωνία μας, γενικά, και ο καθένας μας, ξεχωριστά, οφείλει να διαφυλάξει, σαν κόρη οφθαλμού, αυτόν τον θεσμό και να αποτρέψει την κατάρρευσή του, γεγονός που θα είχε ολέθριες συνέπειες για την κοινωνία μας.
Παναγιώτης Γρ. Σταμούλης
Παιδίατρος – Διευθυντής ΕΣΥ
Αναπλ. Επιστημονικός Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.