Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η Πυροσβεστική ενημερώνει τους μαθητές

Για μια ακόμα σχολική χρονιά μαθητές και μαθήτριες του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικό έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ειδικά στη Σκόπελο, το πιο πράσινο νησί της Μεσογείου!
Το πρωί ο προϊστάμενος του εδώ κλιμακίου, πυραγός Ευάγ. Καραμήντζας, σε συνεννόηση με την διευθύντρια του σχολείου Φραγκούλα Τουτουτζόγλου, επισκέφθηκε τις τάξεις και μίλησε στους μαθητές τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού και πυρκαγιάς, ενώ αργότερα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, οι μικροί μαθητές γνώρισαν το πυροσβεστικό όχημα, τα εργαλεία που μεταφέρει και την χρησιμότητά τους με την βοήθεια των ανδρών του Π.Κ. Σκοπέλου Χρήστου Πριονιστή και Ευάγ. Τσουκαλά.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον Διοικητη της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας Σκοπελου και στους Πυροσβεστες για το ενδιαφερον που δειχνουν στα παιδια μας.Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.