Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου «η Σκιάθος»

Προς την Hellenic Seaways
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κάθε χρόνο, με διακριτικότητα και ευαισθησία, υλοποιούμε ένα πρόγραμμα υποστήριξης αδύναμων μελών της τοπικής κοινωνίας. Τη φετινή χρονιά οι ανάγκες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να ξεπερνά τις δυνάμεις μας. Το γεγονός αυτό μας καθιστά πιο ενεργούς και δραστήριους ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, αποφασίσαμε έτσι να αποταθούμε για βοήθεια και συνεργασία με φορείς και επιχειρηματικούς ομίλους εκτός του νησιού.
Έχοντας υπόψη την πολύχρονη εταιρική κοινωνική δράση της HELLENIC SEAWAYS Α.Ν.Ε. ο Σύλλογός μας τον περασμένο Δεκέμβριο, απεύθυνε αίτημα με...
σκοπό τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για την μετακίνηση των επιβατών, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και θα χρειαστεί να μετακινηθούν για λόγους υγείας.
Η HELLENIC SEAWAYS A.N.E., ανταποκρίθηκε στο αίτημα με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες να έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα δωρεάν εισιτήρια, αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μέτρο που συμβάλλει στην προσπάθεια μας για την υποστήριξη των άπορων οικογενειών.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου συγχαίρουμε θερμά την HELLENIC SEAWAYS A.N.E. για την ανταπόκρισή της, ενέργεια εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική, δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος»

2 σχόλια:

  1. Το "Έξυπνο" ευχαριστήριο την κατάλληλη στιγμή.
    Μπράβο Πολιτιστικέ Σύλλογε Σκιάθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που μας πήγαν τα εισιτήρια στα ύψη, μιλάνε για φιλανθρωπίες… για να παραφράσουμε τον Μπρεχτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.