Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα Μουσικού Φεστιβάλ Σκοπέλου

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

15 σχόλια:

  1. για να δουμε τι θα δουμε και τι θα ακουσουμε.το μπραβο το δινω προκαταβολικα σ ολους τους συμμετεχοντες καλιτεχνες αλλα και στους διοργανωτες,που το τολμουν και παιρνουν τετοιο ρισκο.μπραβο και καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ποιοι ειναι οι διοργανοτες και τι ρισκο παιρνουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία λοιπόν...και πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν/βοηθούν στην πραγματοποίηση του φεστιβαλ. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά ή και ακόμα καλύτερα από αυτό που φανταζόμαστε και περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απάντηση στον ανώνυμο 24 Μαΐου - 3:16
    Συγνώμη ρε φίλε τι περιμένεις να δεις και τι να ακούσεις. Μια φιέστα και μάλιστα φτηνή είναι με τους τοπικούς και ξένους γνωστούς μουσικούς. Σε ποιό ρίσκο αναφέρεσαι και για ποιά τόλμη μας μιλάς.Τα μπράβο αξίζουν στο ζευγάρι των Άγγλων "υπερμουσικών" που κατάφεραν - χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία- να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, μιας και η πρωτοποριακή ιδέα τους αγκαλιάστηκε με μιάς από το Δήμο και τους εθελοντές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 24 ΜΑΙΟΥ 2013 5.10 Μ.Μ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΗΝΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.ΜΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΑΝ ΡΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΟΥΝΣΤΟΚ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ .ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ,ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΠΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΤΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΣΥ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ. ΑΔΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΤΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ,ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΝΤΑΡΑΚΙΑ,ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΥΦΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΦΑΛΚΟ ,ΤΟΝΓΕΡΑΚΙΝΗ ΤΟΝ ΣΟΥΡΜΑΙΝΗ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΝ ΣΥΡΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΓΩ ,ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ . ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ,ΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΑΦΙΝΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.ΚΡΙΜΑ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΑΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρχισαν τα οργανα.πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι τοση υποτιμηση και τοση κακια,τοση αγενεια,και διαθεση να στησουμε στον τοιχο ανθρωπους που προσπαθουν να κανουν κατι καλο για το νησι .μπορει να μην πετυχουν το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα-να ενα ρισκο-μπορει να μην βγει καν το φεστιβαλ οπως και οσο σχεδιαστηκε -αλλο ρισκο-αλλα αληθεια εσυ τι θελεις να μας πεις,δεν εχω καταλαβει.δεν πειραζει.εγω εχω εμπιστοσυνη σ αυτους που προσπαθουν να κανουν κατι που εστω και θεωρητικα ειναι καλο για τον τοπο μας και καμμια εμπιστοσυνη σ αυτους που αποριπτουν χωρις να προτεινουν κατι καλυτερο,σ αυτους που ειναι αρνητικοι και περιμενουν να κανεις ενα λαθος για να σου μηδενισουν την κολα και σε καποιες περιπτωσεις να σου βαλουν διαγωγη κοσμεια και αποβολη απ ολα τα σχολεια του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το επομενο φεστιβαλ καντο εσυ 24 Μαιου 5.10.φερε τους υπεροχους καλιτεχνες απο ολο τον κοσμο,αυτους που δεν ενδιαφερονται για το βιογραφικο τους,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.μου αρεσει η σιγουρια σου,η ευγενεια σου και η απαξιωση των καλιτεχνων.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ. γιατι ομως ενω σου δινεται η ευκαιρια να κανεις μια κριτικη που θα μπορουσε να βοηθησει σε κατι καλυτερο εσυ περιοριζεσαι στο να βγαλεις κακια.γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πολύ απλά, ο Ανώνυμος της 24ης Μαΐου 2013 - 5:10 μ.μ. δεν αγαπά τη μουσική.

      Διαγραφή
    2. Δε νομίζω ότι με το σχόλιό του δείχνει ότι δεν αγαπά τη μουσική. Απλά, φαίνεται ότι είναι ένα άτομο κενό, αδιάφορο, μοναχικό, που κάνει κακόβουλα σχόλια για να εισπράξει λίγο ενδιαφέρον...

      Διαγραφή
  9. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Η ΦΤΗΝΗ ΦΙΕΣΤΑ.ΕΣΥ 24 μΑΙΟΥ 5.10 ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΩΣ ΦΤΗΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ? ΟΜΩΣΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ(ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ)ΕΙΔΑ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΕΙ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΡΤΙΝΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΣΒΕΣΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντί να χαίρεστε που θα γίνει κάτι στο νησί σας έχετε λυσσάξει απ' το κακό σας. ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο έχουν κακή φήμη οι Σκοπελίτες. Κρίμα είναι, τόσο όμορφο νησί........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλέ από πότε ένα μικρό φεστιβάλ σ' ένα μικρό νησί σε μια χώρα σε κρίση εμπλουτίζει βιογραφικά?Να ρθω κι εγώ που ψάχνω δουλειά να εμπλουτιστεί και το δικό μου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.