Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Γλώσσα 2013 / Επιτυχημένη "πρώτη" των εκδηλώσεων

ME TO ΔΕΞΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΓΛΩΣΣΑ 2013»
ΜΑΓΕΨΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στη Γλώσσα Σκοπέλου, κατά την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γλώσσα 2013». Ο συναυλιακός χώρος στο Γυμνάσιο Γλώσσας γέμισε ασφυκτικά, με τα μέλη του Δ.Σ. να βλέπουν ότι το τρέξιμο και η αγωνία πολλών ημερών άξιζε τον κόπο και τους θεατές / ακροατές να ζουν μοναδικές στιγμές!
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του σύγχρονου τραγουδιού μάγεψε με τα τραγούδια της και χειροκροτήθηκε, ενώ βγαίνοντας στη σκηνή δήλωσε ότι δεν ξεχνάει τη Σκόπελο και το πέρασμά της πριν χρόνια από το νησί.
Ακούστηκαν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία με τους θαυμάσιους μουσικούς να συμβάλουν σ' αυτό ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.
Οι επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται...
σήμερα Σάββατο 03/08 όπου μικροί και μεγάλοι θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς από τις χαμένες πατρίδες της Μικράς Ασίας.
Αύριο 4/8 με τη θεατρική παράσταση «Να περνάτε καλά» του Βασίλη Λαρυγγάκη. Τη Δευτέρα 5/8 ο αγαπητός σε όλους Κώστας Μακεδόνας μαζί με την δικιά μας Κατερίνα Ντίνου θα τραγουδήσουν μαζί μας τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το πανηγύρι την Τρίτη 6/8 που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι. Ο Μιχάλης Γαμπιεράκης με τον συχωριανό μας Νεκτάριο Ρήγα και την ορχήστρα τους θα στήσουν ένα πανηγύρι που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος σε αυτή την εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

2 σχόλια:

  1. και τοτε που ημουν νιος και γερασα θυμαμαι που ειχε ξαναερθει και εκει το σχολειο ηταν γεματο, τα σκιαλια απ εξω, μεχρι κατω στο σχολειο ... και εκλεισε την συναυλια "της καληνυχτας τα φιλια ...." αξεχαστες στιγμες ..... τι μου θυμίσατε, με γυρίσατε καποια χρονια πισω, τοτε που ζουσαμε στο νησι τα ανεμελα παιδικα μας χρονια ....

    να ειστε ολοι καλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.