Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπός της, για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr/ και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Τα αποτελέσματα θα είναι αυτόματα διαθέσιμα (απ’ την ίδια διεύθυνση) και σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα, tablets κλπ.), ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.


Η μετάδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (online) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας), καθώς ο σχεδιασμός είναι να εμφανίζει τα αποτελέσματα, άμεσα, με την ηλεκτρονική καταχώρησή τους στο σύστημα, από το αντίστοιχο συνεργείο.

Επιπρόσθετα θα δίνεται η δυνατότητα συγκριτικών αποτελεσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.