Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σκόπελος χρειάζεται γενναία χρηματοδότηση

'Οπου και να πας, όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου θα δεις καταστροφή. Δρόμοι, πλατείες, παραλίες, λιμάνια, ρέματα χρειάζονται άμεση αποκατάσταση. Συντήρηση και καθαρισμός εδώ και τώρα επιβάλλεται να γίνει σε όλα τα φρεάτια της πόλης, που ή ήταν βουλωμένα ή έφραξαν τώρα από τόνους λάσπης.

Η πόλη της Σκοπέλου και οι πέριξ οικισμοί, ο Στάφυλος, ο Αγνώντας, ο Πάνορμος έχουν πληγεί και ο χρόνος για την επόμενη σεζόν μετράει αντίστροφα.

«Θα προλάβουμε να δουλέψουμε το καλοκαίρι ή θα πάμε φυλακή;» αναρωτιούνται οι επαγγελματίες με τον άγχος να κτυπάει κόκκινο, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των οικογενειών που τα σπίτια τους έχουν γεμίσει λάσπη και ακόμα και σήμερα παλεύουν να τα επαναφέρουν με αρκετους από αυτούς να μας λένε "δεν έχουμε βρακί να βάλουμε..!»

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, που κάθε μέρα φανερώνονται και νέα προβλήματα, λύση είναι η απαίτηση για γενναία χρηματοδότηση του νησιού από την Πολιτεία και η οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη της "αλληλεγγύης" και όχι οι ελεημοσύνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.