Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Να επισπευθούν οι διαδικασίες κήρυξης της Σκοπέλου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον νησί.
ΣΠΙΡΤΖΗΣ
ΚΑΙ
ΤΟΣΚΑΣ
ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

Σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Σκόπελο χθες βράδυ προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στις υποδομές και στις περιουσίες των κατοίκων του νησιού, με το νερό να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του, εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους Σκοπελίτες. Από το πρωί σήμερα είμαι σε διαρκή επαφή τόσο με το Δήμαρχο Σκοπέλου όσο και με τον Περιφερειάρχη, καθώς και με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να βοηθήσω να επισπευθούν οι διαδικασίες κήρυξης του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρά το γεγονός ότι σήμερα μόλις έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η παραλαβή των σχετικών Υπουργείων.

Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία, έχουν ενημερωθεί για την κρισιμότητα της κατάστασης ο νέος αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι αύριο θα δοθεί η τελική έγκριση κήρυξης μετά από τον επίσημο ορισμό του στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ενημερώθηκε σχετικά και ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Νίκος Παππάς.

Την Πέμπτη το πρωί μεταβαίνουν στο νησί με ελικόπτερο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.