Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Έχουμε συναντηθεί στους αγώνες και στην κάλπη. Τους δοκίμασες. Τώρα ΚΚΕ!

Άρθρο του
Αποστόλη Νάνου,
υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας
Μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη καλούμε όλες τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου να δώσουν με την ψήφο τους στο ΚΚΕ πρώτα και κύρια δύναμη στη δική τους φωνή. Να κάνουν την αγανάκτηση και τις αγωνίες τους μια γερή γροθιά απέναντι στη χορωδία των εκβιαστών τους: την Ε.Ε., τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο, την τάξη της πλουτοκρατίας.
Θέλουμε όμως να απευθύνουμε ιδιαίτερο κάλεσμα:
Σε όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν ψηφίσει το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές. Σε εκείνους που...
σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και τα τελευταία χρόνια άλλαξαν επιλογή. Σε εκείνους που συναντηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια και που μπορεί να μη συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά συμφωνήσαμε στην ανάγκη να είναι πιο γερό το ΚΚΕ στη βουλή, στην ευρωβουλή, στο δημοτικό συμβούλιο, στο περιφερειακό συμβούλιο.
Έχετε δει στην πράξη, επιλέγοντας και εσείς οι ίδιοι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ πάνω από την κάλπη, τι σημαίνει να είναι πιο ψηλά τα ποσοστά του ΚΚΕ. Τι αντίκτυπο έχει αυτό στους αγώνες, στο να ακούγεται πιο δυνατά η φωνή του λαού, να έχει ο Νομός μας εκπροσώπηση με έναν κομμουνιστή βουλευτή. Στο να μην σε απογοητεύει η πολιτική επιλογή που έκανες στην κάλπη. Να γνωρίζεις ότι παρά τις διαφωνίες σου, αυτό που ψηφίζεις δεν πρόκειται να σε προδώσει, να τα γυρίσει, να σε κάνει να μετανιώνεις πικρά.
Απευθυνόμαστε σε εσάς μπροστά στις 20 Σεπτέμβρη και στην πείρα που έχετε αποκομίσει από την πολιτική επιλογή που μπορεί να είχατε κυρίως τα τελευταία τρία χρόνια.
Γνωρίζουμε ότι ο λόγος που αλλάξατε την επιλογή σας είναι επειδή, πάνω στις κοινές μας αγωνίες και τα οράματα, πάνω σε αυτές τις προσδοκίες ο ΣΥΡΙΖΑ έταξε, με μπόλικες αυταπάτες, φιλολαϊκές λύσεις.
Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου και φάνηκε στην πράξη ότι αυτές οι λύσεις δεν μπορούν να έρθουν χωρίς σύγκρουση με την Ε.Ε., την καπιταλιστική οικονομία και τους επιχειρηματικούς ομίλους.
Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο επιμέναμε τότε παρά τις εκλογικές απώλειες, εμμένοντας στο να λέμε την αλήθεια, στο να μην μας βάλουν στο χέρι ως μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα που κύλισε νερό στο αυλάκι, εμείς δεν θα κουνήσουμε το δάχτυλο. Δεν θα κομπάσουμε.
Σήμερα απλώνουμε συντροφικά το χέρι σε όλους εσάς και σας λέμε με μια μεγαλύτερη οικειότητα που έχουμε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια:
Ενισχύστε με την ψήφο σας το ΚΚΕ.
Αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και τη μοιρολατρία.
Ρίξτε ξανά στην κάλπη το κόκκινο ψηφοδέλτιο της ανατροπής, της αξιοπρέπειας.
Θα βρεθείτε με ψηλά το κεφάλι και θα συνεισφέρετε με την επιλογή σας στο να ανέβει η αισιοδοξία και η ελπίδα.
Μπορείτε να ξαναβρείτε την αποφασιστικότητά σας, που σας την στέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενοι στο ΚΚΕ.
Μαζί και με ένα πιο γερό ΚΚΕ μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Τους δοκιμάσατε…
Τώρα ΚΚΕ! Γιατί εκεί είναι η λύση: στο δρόμο της ανατροπής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.