Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκόπελος

Κώστας Αγοραστός: "Να αναλάβει άμεσα το υπουργείο Εσωτερικών τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα"
Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφθασε στη Σκόπελο, η οποία τις τελευταίες ώρες επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία προκάλεσαν καταστροφές στο νησί.
Το κλιμάκιο αποτελείται από την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολινδρίνη, τον αντιπεριφεριεάρχη Σποράδων Νήσων Νίκο Πλωμαρίτη, τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κινητοποιήσει πλήρως τον μηχανισμό της και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το δήμο Σκοπέλου προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό αμεσότερα και αποτελεσματικότερα τα προβλήματα, ενώ το νησί θα κηρυχθεί από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Αγοραστός ο οποίος ευρισκόμενος στο εξωτερικό, ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις, καλεί το υπουργείο Εσωτερικών να αναλάβει άμεσα όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πρωτοφανής θεομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.