Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σκόπελος / Οι μηχανικοί του ΤΕΕ Μαγνησίας στη διάθεση του Δήμου

Φωτό από την σημερινή επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου,
βουλευτών της Μαγνησίας και αιρετών της Περιφέρειας.
Στη διάθεση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας -Βορείων Σποράδων και του Δήμου Σκοπέλου, θέτει εθελοντές διπλωματούχους μηχανικούς το ΤΕΕ Μαγνησίας, αν αυτό χρειαστεί, για την καταγραφή των ζημιών που σημειώθηκαν στο νησί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας.

Η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, απέστειλε επιστολή προς την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας & Β. Σποράδων, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, το Δήμαρχο Σκοπέλου, κ. Χρήστο Βασιλούδη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Β. Σποράδων κ. Νίκο Πλωμαρίτη, γνωστοποιώντας τους ότι «το ΤΕΕ Μαγνησίας είναι πρόθυμο να συμβάλει, διαθέτοντας το ανθρώπινο δυναμικό του εθελοντικά για το έργο της καταγραφής των ζημιών που σημειώθηκαν στο νησί της Σκοπέλου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας. Αναμένουμε από την πλευρά σας, να μας ενημερώσετε».

Όπως σημειώνει η κ. Καπούλα, το ΤΕΕ Μαγνησίας ήδη έχει συγκροτήσει ομάδα εθελοντών έμπειρων διπλωματούχων μηχανικών, που είναι έτοιμοι, αν αυτό απαιτηθεί, να συνδράμει στην καταγραφή των ζημιών στο νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.