Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Άγιος Όρος: Κατ’ εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος

Valery Bliznyuk 
Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αγιορειτική Εστία συνδιοργανώνουν μία ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο του κύκλου «Λέξεις και Εικόνες» του ΜΦΘ, με αφορμή την έκθεση «Άγιος Όρος: Κατ’ εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος».
Ali Borovali 
Πρόκειται για μία εκδήλωση λόγου στην οποία οι τέσσερις...
συμμετέχοντες φωτογράφοι, Valery Bliznyuk (Ρωσία), Ali Borovali (Τουρκία), Ζbigniew Κοsc (Πολωνία), Zoran Purger (Σερβία), θα συζητήσουν για τις φωτογραφικές εμπειρίες και προσεγγίσεις που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της έκθεσης.
Ζbigniew Κοsc 
Στη συζήτηση, την οποία θα συντονίζει η Αλεξάνδρα Αθανασιάδου, υπεύθυνη καλλιτεχνικού σχεδιασμού και Διεθνών Σχέσεων του ΜΦΘ, θα μετέχει και ο Νεκτάριος Αντωνίου, ιστορικός τέχνης, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας Scola Cantorum και επιστημονικός συνεργάτης της Αγιορειτικής Εστίας και του ΑΠΘ.
Zoran Purger
Η έκθεση «Άγιος Όρος: Κατ’ εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος» διοργανώνεται από την Αγιορετική Εστία και παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο της (Κτίριο Νεδέλκου, Εγνατία 109), από τις 15/09/15-29/1/2016, σε επιμέλεια του Διευθυντή του ΜΦΘ Βαγγέλη Ιωακειμίδη. Εγκαίνια έκθεσης: 15/09, 20.00

Λέξεις και Εικόνες
14 Σεπτεμβρίου 2015

Χώρος: Αγιορειτική Εστία (Εγνατίας 109-Κτίριο Νεδέλκου, τηλ. 2310263308)
Ώρα έναρξης: 19.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.