Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι παράκτιες υποδομές της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Σκιάθου / Έκθεση φωτογραφίας

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας σχετικά με την παραθαλάσσια και υποθαλάσσια έρευνα στη Σκιάθο με τίτλο «Οι παράκτιες υποδομές της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Σκιάθου» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι.
Όπως είναι γνωστό από το 2012 βρίσκεται σε εξέλιξη ομώνυμο ερευνητικό πρόγραμμα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Λάρισας και με εξωτερικό συνεργάτη- υπεύθυνο προγράμματος τον Δρ. Αλκιβιάδη Γκινάλη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν  την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με παρουσίαση του προγράμματος από την ερευνητική ομάδα και συγκεκριμένα από την κα Μάγδα Αθανασούλα, δύτρια αρχαιολόγο της Εφορείας Εναλίων και τον Δρ. Αλκ. Γκινάλη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 ( ώρες λειτουργίας 18:00 – 22:00) και έχει ενταχθεί στις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης της βύθισης του υποβρυχίου «Κατσώνης».

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις «Dolphin of Skiathos».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.