Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Υποκλινόμαστε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Υποκλινόμαστε στην αποφασιστικότητα, το πάθος για την αλλαγή και το σθένος του ελληνικού λαού!

Όπως αναφέραμε στην ανακοίνωση μας του Σαββάτου,  στις 20 Σεπτέμβρη οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν ιστορία.

Έχουμε βαθιά συναίσθηση του γεγονότος πως αυτή η νίκη δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο λαό.

Γνωρίζουμε καλά πως οι συμπολίτες μας δεν επιβράβευσαν ούτε τα λάθη και τις  παραλείψεις που σημειώθηκαν στη διάρκεια του κυβερνητικού επτάμηνου, ούτε ενθουσιάστηκαν με την εικόνα ενός κόμματος που υπονομεύθηκε από μεγάλο τμήμα βουλευτών και στελεχών του.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως ο ελληνικός λαός εκτίμησε τον...
αγώνα που η απερχόμενη κυβέρνηση έδωσε για την ανατροπή της λιτότητας και την αλλαγή στην Ευρώπη, επιβράβευσε τα θετικά δείγματα γραφής που πρόλαβε να δώσει η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, εμπιστεύτηκε τις δυνάμεις του νέου και καταδίκασε  τα συστημικά κόμματα  που είναι ταυτισμένα με την διαφθορά και την διαπλοκή.

Αντιλαμβανόμαστε πως αυτό που επιβραβεύθηκε αφορά την αναγνώριση της μεγάλης μάχης που έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του στο πεντάμηνο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές μας.

Έχουμε πλήρη επίγνωση πως το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μια καθαρή και ισχυρή εντολή για σύγκρουση με την διαπλοκή, αναδιανομή, φορολόγηση του πλούτου, καταπολέμηση της διαφθοράς, στήριξη του εισοδήματος των αγροτών, αναζωογόνηση της οικονομίας και ριζική μείωση της ανεργίας.

Θεωρούμε ως ιδιαίτερα αρνητική πτυχή του εκλογικού αποτελέσματος την άνοδο της  Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά την ανάληψη από τον αρχηγό της, της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ανησυχητικές πλευρές του αποτελέσματος  συνιστούν η άνοδος της αποχής και η είσοδος στη Βουλή μορφωμάτων ακραίου αντιπολιτικού χαρακτήρα.

Θα επιχειρήσουμε να διερευνήσουμε τις αιτίες εξάπλωσης τέτοιων φαινομένων και θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στον αγώνα  για την αντιμετώπιση τους.

Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε τμήμα του αγωνιζόμενου λαού, να συμμετέχουμε σε αγώνες και κινήματα, να στηρίζουμε την κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά και να  μεταφέρουμε με τους τρεις βουλευτές μας και τις οργανώσεις μας, την φωνή της τοπικής κοινωνίας σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.