Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου ευχαριστεί το ζεύγος Dixon για την προσφορά του

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργος Τριανταφύλλου ευχαριστεί θερμά την Βarbara Dixon και τον Alan Dixon για την προσφορά απαραίτητου ιατροφαρμακευτικού υλικού στο Κέντρο Υγείας, αλλά και για το γενικότερο ενδιαφέρον τους και ευαισθησία τους για θέματα Υγείας, αφού η κα Dixon είναι ειδική οδοντίατρος και ο σύζυγός της Alan ψυχίατρος με υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο πάνω από 30 χρόνια.

Το ζεύγος Dixon, που έχει σπίτι στο νησί, μαθαίνοντας για τις περικοπές και τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Κ.Υ., συνάντησε τον κ. Γιώργο Τριανταφύλλου και με την βοήθεια της κας Κατερίνας Προβιά συνέταξαν έναν κατάλογο με απαραίτητο διαγνωστικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό, τα οποία μέσω Βόλου, από όπου αγοράστηκαν, παραδόθηκαν στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας.


2 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στην Μπαρμπαρα και στον Αλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά πρέπει να τα βλέπουν αυτοί που κυβερνούσαν την Ελλάδα για 30 & χρόνια οι οποίοι είχαν & το θράσος να φτάσουν στο σημείο να μας βάλουν να πληρώνουμε & 5 € για μία εξέταση.Αυτή ήταν η ''περίφημη ιδέα του ''Κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη.Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ζευγάρι αυτό αλλά & στην κυρία Προβιά που τους έφερε σε επαφή μαζί με τον Κ.Τριανταφύλλου τον διευθυντή του Κ.Υ.Σκοπέλου,ο ποίος έχει σώσει στην κυριολεξία το μισό νησί στα χρόνια της θητείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.