Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Διπλωματούχοι μηχανικοί της Μαγνησίας εθελοντικά στη Σκόπελο

Διπλωματούχοι μηχανικοί της Μαγνησίας βρίσκονται εθελοντικά στη Σκόπελο για να συνδράμουν στην καταγραφή των ζημιών ή σε ό,τι άλλο χρειαστεί ο Δήμος.

Στο νησί βρίσκεται ο Κώστας Φλαμπούρης, διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Μαγνησίας μαζί με τους μηχανικούς της υπηρεσίας του, η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, η οποία με επιστολή της (κλικ) έχει ήδη γνωστοποιήσει τη διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού του ΤΕΕ στο Δήμο, οι μηχανικοί της ΥΑΣ για τον έλεγχο της στατικότητας των κτιρίων και φυσικά όλοι οι μηχανικοι του νησιού, οι οποίοι εργάζονται εθελοντικά για την όσο  δυνατόν γρηγορότερη καταγραφή των ζημιών που σημειώθηκαν στο νησί της Σκοπέλου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας.

Ο Δήμος Σκοπέλου, οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της Σκοπέλου τους ευχαριστούν θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.