Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"Ημέρα Κίνησης" για τα παιδιά της Αλοννήσου

Την  Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου διοργάνωσε, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης  (Move week  2015), στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Δήμου, μια ημέρα κίνησης για όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου. Η Εβδομάδα Κίνησης είναι το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό γεγονός στο είδος του, που προωθεί τη φυσική...
άσκηση και τον μαζικό αθλητισμό για τα θετικά οφέλη στην υγεία και κοινωνικοποίηση των πολιτών.

Το μήνυμα της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ είναι “Βρές την ΚΙΝΗΣΗ σου”, με σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βρουν τη φυσική άσκηση που τους ταιριάζει και τους κινητοποιεί να είναι πιο συχνά σωματικά δραστήριοι.

Ολόκληρος ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε με εντυπωσιακά παιχνίδια φυσικής αγωγής, μεγάλων διαστάσεων, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του ΚΔΑΠ Αλοννήσου. Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλα τα παιχνίδια, διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας ταυτόχρονα το σώμα τους μέσα από απλές δραστηριότητες φυσικής αγωγής.

Αρωγοί στην προσπάθεια του ΚΔΑΠ Αλοννήσου στάθηκαν ο Δήμος Αλοννήσου, το Κλιμάκιο Αλοννήσου του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αρκετοί εθελοντές. Οι γονείς ενημερώθηκαν για τη δράση MOVE WEEK μέσα από φυλλάδια και τα παιδιά έφυγαν φορώντας το αναμνηστικό τους μετάλλιο, ενώ όλοι ευχήθηκαν τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις να διοργανώνονται πιο συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.