Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σκόπελος / Αρχίζουν τα μαθήματα στο Κ-1 GYM

Άρχισαν όλα τα προγράμματα του Κ-1 GYM στη Σκόπελο, όπου οι αθλούμενοι έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν πυγμαχία, κικμποξ, βραζιλιάνικο Ζιου Ζιτσου, παγκράτιο και ΜΜΑ ή να γυμναστούν με τους πιο σύγχρονους τρόπους γυμναστικής, όπως είναι το crossfit, τα kettlebell και το TRX.

Το Κ-1 GYM δραστηριοποιείται στην Σκόπελο εδώ και δυο χρόνια και έχει στο ενεργητικό του αθλητές από την Σκόπελο με πολλές επιτυχίες, τόσο σε διασυλλογικό, σε πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Το 2015 για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κικμποξινγκ με 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν και 9 αθλητές του K-1 GYM Σκοπέλου ηλικίας από 8 έως 11 ετών κατακτώντας όλοι μετάλλια.

Το Κ-1 GYM είναι Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Προπονητής στο Κ-1 GYM ο Μάνος Βασιλείου, Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, πτυχιούχος προπονητής της Γ.Γ.Α. με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητού, κάτοχος Μαύρης ζώνης ΙΙ Νταν στο Κικμποξινγκ, Πτυχιούχος προπονητής Παγκρατίου, Πάλης Υποταγής και ΜΜΑ

Παιδικά τμήματα από 5 ετών και άνω.
Ειδικές προσφορές για οικογενειακή συμμετοχή.

Πληροφορίες / εγγραφές: 6970-229341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.