Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σκόπελος / Εξαφάνιση παραλίας - Ρεματιά πλέον το Λιμνονάρι

Ρεματιά πλέον η παραλία στο Λιμνονάρι, αφού η πρόσφατη θεομηνία στη Σκόπελο την εξαφάνισε από τον χάρτη και οι κάτοικοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι μπορεί να επανέρθει στην προτέρα κατάσταση, όσο και αν οι νοτιάδες βοηθήσουν.
Εκτός όμως από την γνωστή παραλία και την μεγάλη επισκεψιμότητα προβλήματα εξ ίσου μεγάλα δημιουργήθηκαν και στην  επιχείρηση restaurant / beach bar ΑPANEMO, η οποία έχει υποστεί ολική απώλεια εισόδου και πρόσβασης και η πρόσβαση σε αυτή μπορεί να γίνει δια θαλάσσης με τα πόδια!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε στην εδημερίδα "Βόρειες Σποράδες":

«Δεν μπορούμε να κλείσουμε την επιχείρησή μας, ούτε να πάρουμε από αυτήν προϊόντα αξίας 4000 ευρώ και πάνω, με τα οποία είχαμε εφοδιαστεί, διότι, όπως είναι γνωστό, πριν την καταστροφή η επιχείρηση λειτουργούσε κανονικά.

Για να αποκατασταθούν οι βλάβες που έχει υποστεί η επιχείρηση χρειάζεται να περάσει υδραυλικός και ηλεκτρολόγος και εργάτες, πράγμα αδύνατον όπως φαίνεται και από τις φωτό.

Ο Δήμαρχος δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για την αποκατάσταση της εισόδου, που θα λύσει το πρόβλημά μας και είμαστε εν αναμονή με σοβαρά προβλήματα λειτουργίες, ενώ οι πάγιες υποχρεώσεις τρέχουν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.