Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοχές της Σκοπέλου που χαρακτηρίζονται πληγείσες από θεομηνία

Πληγείσες από θεομηνία έντονης και διαρκής πλημμύρας κηρύσσονται περιοχές της Σκοπέλου στο πλαίσιο της συνεχής επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει για το θέμα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα οι περιοχές του νησιού των Βορείων Σποράδων που επλήγη στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου από ακραία καιρικά φαινόμενα και χαρακτηρίζονται πληγείσες από θεομηνία είναι οι εξής:

Ευρύτερη περιοχή του οικισμού Σκοπέλου
Περιοχή Αγνώντας
Περιοχή Λιμνονάρι
Περιοχή Πάνορμος
Περιοχή Νέο Κλήμα
Περιοχή Στάφυλος

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πλευρά της έχει κινητοποιήσει όλο τον απαραίτητο μηχανισμό και έχει προχωρήσει στη διάθεση μηχανημάτων που συνδράμουν στο έργο της αποκατάστασης ενώ έχει αποστείλει κλιμάκιο αποτελούμενο από δέκα μηχανικούς για την καταγραφή και αποτύπωση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.