Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

2ο τουρνουά βόλεϊ Γυναικών | Η συνέχεια μιας επιτυχίας... (φωτογραφίες)


Σαν “μεγάλη επιτυχία” και συνέχεια της "συνταγής" του 1ου τουρνουά χαρακτηρίζεται από όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους η διοργάνωση του 2ου τουρνουά βόλεϊ γυναικών που έγινε στη Σκόπελο το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή ομάδων εθνικών κατηγοριών, που έπαιξαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και χάρισαν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην κερκίδα του κλειστού.


Εμφανώς ικανοποιημένοι, μετά το πέρας της διοργάνωσης, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης και ο έφορος βόλεϊ και μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Γεράκης, οι οποίοι “έτρεξαν” το 2ο τουρνουα, είπαν στη εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”:

«Ευχαριστούμε πολύ τα τεχνικά επιτελεία και τις αθλήτριες των ομάδων που ταξίδεψαν στο νησί μας και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά - αθλήτριες μας να αποκομίσουν εμπειριες που θα τους φανούν χρήσιμες στην συνέχεια της αθλητικής τους πορείας. 

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη της και τον Δήμο Σκοπέλου που ήταν δίπλα μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά αυτό.»

Ο επιτυχημένος προπονητής της “Αργούς” και γνωστός εργάτης τοτ αθλήματος Βαγγέλης Σταθόπουλος δήλωσε σχετικά:

Στο όμορφο νησί της Σκοπέλου είχε την χαρά να παραβρεθεί σύσσωμη  η γυναικεία ομάδα του συλλόγου  μας το τριήμερο 18-20 /09 και να λάβει  μέρος στο 2ο τουρνουά Βόλεϊ  που διοργάνωσε ο ΑΟ Σκοπέλου με συμμετοχή των συλλόγων  Α.Ο Σκοπέλου,  ΕΑ Λάρισας και Πανιωνίου . Μετά την πρόσκληση την οποία δεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά η γυναικεία ομάδα μας είχε την τύχη στις πρώτες από κοινού εμφανίσεις τους να αναμετρηθούν σε πολύ δυνατά παιχνίδια υψηλού επιπέδου τα οποία πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και βοήθησαν το τεχνικό team να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα έν όψη της αρχής του πρωταθλήματος. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο Σκοπέλου και τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και την διοίκηση  για την πρόσκληση  στο άψογα διαργανωμενο τουρνουά και για την ζέστη τους φιλοξενία.

Τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά

Στο περιθώριο των αγώνων της β' ημέρας ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου τίμησε με πλακέτα τον έμπειρο προπονητή βόλεϊ Σωκράτη Παπαστεργίου, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν στους εκπροσώπους των ομάδων που πήραν μέρος. 

Τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργο Κοχύλη στον Σωκράτη Παπαστεργίου, για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ, ο οποίος είναι και άρρηκτα συνδεδεμένος με την Σκοπέλο, καθώς έχει υπάρξει γυμναστής στα σχολεία του νησιού μας

Αναμνηστική πλακέτα στον έφορο της ΕΑΛ Ζαφειρίου Μηνά από τον Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου Μπετσάνη Παντελή

Αναμνηστική πλακέτα στον έφορο της "ΑΡΓΩ" Κάστανο Δημήτρη απο τον έφορο του ΑΟ Σκοπέλου Γεράκη Μιχάλη

Αναμνηστική πλακέτα στον team manager του Πανιώνιου Στάθη Νικολούζο από τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.