Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες»


Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21 στο Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» τελέστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Ένας διαφορετικός "δι' αντιπροσωπείας" Αγιασμός, κατά τον οποίο  παρευρέθηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου φορώντας μάσκες και κρατώντας τις απαιραίτητες αποστάσεις, λόγω της πανδημίας.

Στην τελετή παρέστη και ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσης καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. 

Μιλώντας σχετικά η Διευθύντρια του Σχολείου κα Κυριακή Θεοδώρου μας είπε:


«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά λόγια που ακούστηκαν για την νέα σχολική χρονιά, τόσο τον πατέρα Νικόλαο, όσο και τον κ. Δήμαρχο. Η νέα σχολική χρονιά αν και δυσκολη, ξεκινά με ένα σχολείο καθαρό, περιποιημένο, φρεσκοβαμενο και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία.

Πάνω απ' όλα όμως με όλους σχεδόν τους καθηγητές, που είναι όλοι πολύ αξιόλογοι, γεμάτοι αγάπη για την δουλειά τους και τους μαθητές. 

Εύχομαι καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους καθηγητές τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.