Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Eκμίσθωση σχολικών κυλικείων | ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου προκηρύσσει δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς με ενσφράγιστες προσφορές για τις μισθώσεις των σχολικών κυλικείων του Γυμνασίου Σκοπέλου και του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου, για έξι (6) χρόνια.

Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Γυμνασίου Σκοπέλου στις 19/10/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για το κυλικείο του Γυμνασίου Σκοπέλου και ώρα 19:00 για το κυλικείο του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους θα γίνει μέσω των Διευθυντών των  σχολικών μονάδων και  συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του Γυμνασίου Σκοπέλου, θα απευθύνονται στην Διευθύντρια του ανωτέρω σχολείου κα Κυριακή Θεοδώρου και οι ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου, θα απευθύνονται στην Διευθύντρια του ανωτέρω σχολείου κα Αλεξία Καπραβέλου, οι οποίες θα διαβιβάζουν τους ενσφράγιστους φακέλους στη Σχολική Επιτροπή όπου και θα πρωτοκολλούνται, εκτός από το ποσό της εγγύησης που ανέρχεται στο ποσό των 300,00 Ευρώ το οποίο θα κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού της έκαστης σχολικής μονάδας κατά την ημέρα και ώρα του εκάστου πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία διευθύνσεων των σχολείων (Γυμνάσιο Σκοπέλου τηλ. 2424022127 και Γενικό Λύκειο Σκοπέλου τηλ.2424022320) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Σκοπέλου

Πανταζής Παν. Σκλάβος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ↓

6ΓΚΝΟΚ2Γ-ΣΡΨ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ by George Poulios on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.