Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση επί προσωπικού στον Αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη

Αγαπητοί συνδημότες μου γειά σας,

Θα ήθελα να αναφερθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 16/9/2020, γιατί δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσω και να καταγγείλω την ψευδή δήλωση του κ. Βούλγαρη. 


Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κ. Ευσταθίου  αναφέρθηκε σ’ ένα πολύ σοβαρό και ταυτόχρονα λυπηρό ζήτημα, αυτό του γηπέδου, που πρώτη φορά μετά από την κατασκευή του βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση, τέτοια ώστε να μην μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες, πράγμα για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η παρούσα δημοτική αρχή. 


Ο αγωνιστικός χώρος σήμερα..!

Ο κ. Ευσταθίου απευθύνθηκε στον κ. Βούλγαρη, πως τουλάχιστον 4 φορές του έκανα νύξη για το θέμα του γηπέδου και να έρθει να βρούμε μία λύση, γεγονός που είναι  γνωστό από αρκετό κόσμο. Απ'  την πλευρά του δε ο κ. Βούλγαρης απάντησε, αποποιούμενος τις ευθύνες του, πως ποτέ δεν έγινε τέτοια κουβέντα και απλώς "λέμε ένα γεια στον δρόμο" . Αν το θέμα ήταν για κάποιο προσωπικό μου "ρουσφέτι" δεν θα διαβάζατε τώρα αυτή την δήλωση. Εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια, είμαι και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και έχω όρεξη να βοηθήσω για το καλό του νησιού μας γι' αυτό λοιπόν θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια. Εγώ προσωπικά είχα δεσμευτεί σε συμπαίκτες, γενικούς αρχηγούς της ομάδας και προπονητή πως θα έκανα μία κουβέντα με τον κ. Βούλγαρη, γιατί η κατάσταση που βιώναμε με τον αγωνιστικό χώρο ήταν τραγική. 

Αφού δεν θυμάται καλά ο Αντιδήμαρχος θα ήθελα να του υπενθυμίσω πως και συζήτησα μαζί του και μάλιστα μια φορά, βλέποντας την αδιαφορία του, του είπα πως το μόνο εύκολο είναι να προβούμε σε κάποια ανακοίνωση, αλλά δεν είναι εποικοδομητικό αυτό και πως θα τον περίμενα μαζί με όλη την ομάδα στην προπόνηση της επόμενης μέρας να συζητήσουμε την κωμικοτραγική κατάσταση που βιώναμε προπονητές παίχτες και γενικοί αρχηγοί όλο αυτόν τον καιρό. Με ευχαρίστησε που μίλησα μαζί του πριν κάνουμε κάποια ανακοίνωση ως παράταξη και πως την επομένη θα ήταν εκεί.

Η απαράδεκτη εικόνα του γηπέδου φανερώνει αν ήρθε ποτέ ή όχι. Επίσης να υπενθυμίσω στον κ. Βούλγαρη πως  παρευρίσκονταν και άλλοι στις συζητήσεις μας και μάλιστα κάποιοι, βλέποντας το συμβούλιο επικοινώνησαν την επόμενη ημέρα μαζί μου και με ρωτούσαν με απορία "μα αφού ήμασταν μαζί όταν του τα έλεγες;"...  Να αναφέρεις και το όνομα μου αν θες . "Δεν είναι αναγκαίο προς το παρών, εκτός αν ο κ. Βούλγαρης συνεχίσει τις ψευδείς δηλώσεις στο πρόσωπό μου· υπάρχουν τρόποι να εκτεθεί περισσότερο.

Στην ζωή μου έχω μάθει να κοιτάω τον άλλο στα μάτια όταν μιλάω μαζί του και να μην σκύβω από ντροπή, πόσο μάλλον όταν υποσχέθηκα το αυτονόητο· καλύτερες συνθήκες άθλησης στους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας, που κάθε χρόνο περνάμε μαζί χαρές, λύπες, τραυματισμούς, φουρτούνες και πολλά ακόμα.

Με συγχωρείτε για τον τόνο και το ύφος της δήλωσης. αλλά ο κόσμος έχει κουραστεί από τις ατελείωτες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, πράγμα που δεν θα κάνω ποτέ. Στον Δήμο βρίσκομαι απ' την θέση που με εκλέξατε εσείς και σας ευχαριστώ, για να βοηθήσω με ανιδιοτέλεια και ισονομία και όχι για να μοιράζω δεξιά και αριστερά υποσχέσεις.

Με εκτίμηση

Παχής Παντελεήμων  

Τοπικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.