Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Σε κατάληψη μαθητές και μαθήτριες από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου

...και κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή

Σε κατάληψη βρίσκονται μαθητές και μαθήτριες από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου παρά «την ιδιαιτέρως δημιουργική και παραγωγική συζήτηση και τις εποικοδομητικές προτάσεις που αναπτύχθηκαν...» στη συνάντηση εκπαιδευτικών και εμπλεκομένων, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στο "Ξενία".

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αιτημάτων είναι η τήρηση του προβλεπόμενου αριθμού των μαθητών ανά τάξη, βάσει του πρωτοκόλλου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, η καθαριότητα των χώρων του σχολείου, η κατάλληλη διαμόρφωση των διαλειμμάτων, η διανομή και άλλης μάσκας, εκτός από τη μία που δόθηκε και ακόμα περισσότερα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 και οι, όσο το δυνατόν, λιγότερες μετακινήσεις από τάξη σε τάξη κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.