Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Σκοπέλου για τα αδέσποτα, τη φιλοζωική δράση και τον φιλοζωικό φορέα Stray Care Skopelos


Ο Δήμος Σκοπέλου σεβόμενος την Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων, σύμφωνα με την οποία, η συνύπαρξη των ειδών, προϋποθέτει την αναγνώριση εκ μέρους του ανθρωπίνου είδους, του δικαιώματος ζώων στη ζωή, είναι ένθερμος υποστηρικτής κάθε φιλοζωικής δράσης που υλοποιείται για την προστασία των ζώων, εντός των ορίων του Δήμου

Ειδικότερα, στα πλαίσια της αναγνώρισης της σημασίας προστασίας των ζώων, ο Δήμος Σκοπέλου διατηρεί στενή συνεργασία με το «Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου», τα μέλη του οποίου αναπτύσσουν εθελοντικά και άνευ αμοιβής, ποικίλες φιλοζωικές δράσεις. 

Όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν τη δράση του «Φιλοζωικού Σωματείου Σκοπέλου», προσφέροντας τροφή ζώων ή ό,τι άλλο επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στην κα Λαμπρόγιαννη Νατάσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6949521442 ή στο Δήμο Σκοπέλου στην αρμόδια υπάλληλο Διαμαντοπούλου Κυριακή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2424350116. 


Η προστασία των ζώων είναι ευθύνη όλων μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και συμβάλλει τα μέγιστα και στον τομέα του Τουρισμού, αναδεικνύοντας το νησί της Σκοπέλου στο εσωτερικό, αλλά και διεθνώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.