Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Ας φορέσουμε το πιο φωτεινό χαμόγελο στα μάτια μας και ας κάνουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία και θετική σκέψη μία αλλιώτικη αρχή

Με συναισθήματα χαράς, γελαστά μάτια σε παιδικά πρόσωπα με πολύχρωμες μάσκες και “πρωτάκια” που αγωνιούσαν συνοδεία των γονιών τους πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.30 π.μ. ο Αγιασμός στο μεγαλύτερο σχολείο του νησιού από τον π. Χρήστο Λιθαδιώτη, παρουσία της διευθύντριας του σχολείου κας Φραγκούλας Τουτουτζόγλου, των εκπαιδευτικών και της κας Μαρίας Σάββα, δημοτικής συμβούλου και προέδρου της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Τους μαθητές καλωσόρισε η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί διδάσκοντάς τους από την πρώτη στιγμή, την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας, τις αποστάσεις, την καθαριότητα των χεριών και όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει καθορίσει ο ΕΟΔΥ και θα συνοδεύουν μαθητές και εκπαιδευτικούς για πολύ καιρό ακόμα.


Στη σύντομη ομιλία της - καλωσόρισμα στους μαθητές η κα Τουτουτζόγλου αποφασισμένη αλλα και αισιόδοξη, μεταξύ άλλων, είπε:

[…] «Μια νέα και δύσκολη σχολική χρονιά ξεκινάει από σήμερα. Τα προβλήματα που μας περιμένουν πολλά.

Τα πράγματα όμως βελτιώνονται όταν ο καθένας από εμάς κάνει αυτό που μπορεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε τώτα, περισσότερο από ποτέ, είναι να υπερασπιστούμε σθεναρά το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Ας δώσουμε λοιπόν τον καλύτερό μας εαυτό με την αρωγή πάντα των γονέων, ώστε τα σχολεία μας, ακόμα και σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες να λειτουργήσουν στο μέγιστο βαθμό αποδοτικότητας.

Εμείς οι Εκπαιδευτικοί σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το ίδιο απαιτούμε και απότην Πολιτεία.

Ας φορέσουμε το πιο φωτεινό χαμόγελο στα μάτια μας και ας κάνουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία και θετική σκέψη μία αλλιώτικη αρχή.

Η Χάρη του Θεού και του Προστάτη μας Αγίου Ρηγίνου ας μας σκεπάζει!

Καλή σχολική Χρονιά!»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.