Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου ευχαριστούν θερμά


Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα Πατσέα Γεωργία, την κα Σίλια Κράμερ, την κα Ξηρογιάννη Σοφία, τον κ. Ορφανό Νικόλαο, την κα Ροδοπούλου Μάρω, τον κ. Σκοτίδα Παναγιώτη, την κα Didier de Menonville, την κα Δαλακιάρη Αναστασία και τον καπετάνιο του πλοίου «Πρωτεύς» Γιώργο Αντωνίου.

Επίσης, την καφετέρια «Baramares», το πρακτορείο «Madro Travel» και «Κοσύφης Απόστολος», την ταβέρνα «Στου Δημητράκη», όπως και το εστιατόριο «Τζιτζιφιές» στην Αλόννησο για την συνολική τους προσφορά και στήριξη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και το Π.Π.Ι. Αλοννήσου.

Ευχαριστούμε επίσης την κα Αναγνώστου Ουρανία για την δωρεά της εις μνήμην της μητέρας της Ελένης Σιαθίτου καθώς και τα ανήψια της Ευλαλίας Σακελαρίου για την δωρεά εις μνήμην της θείας τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο μικροβιολόγο Καρελά Γεώργιο για τα επιστημονικά βιβλία που δώρισε στο Π.Π.Ι. Αλοννήσου.

 Η  Διευθύντρια του Κ.Υ. Σκοπέλου

Σκλάβου Ρηγίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.