Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Σ. Σκοπέλου: Εκλογές 26 Σεπτεμβρίου | Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι και την 23η Σεπτεμβρίου 2020

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 

23η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη. 

 ΕΚΛΟΓΕΣ Α.Σ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ 26η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 


Η εκλεγμένη Εφορευτική επιτροπή (Απόφαση 340 Γ.Σ./26-07-2020), ανακοινώνει νέα ημερομηνία εκλογών του Α.Σ Σκοπέλου. Λόγω, μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ως υποψήφιοι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, για την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού συνεταιρισμού Σκοπέλου, ανακοινώνονται νέες ημερομηνίες, διεξαγωγής των εκλογών και δήλωσης πρόθεσης συμμετοχής ως υποψήφια μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη ταμιακώς οικονομικά εντάξει του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου, όπως δηλώσουν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, για την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου, στις εκλογές που θα διεξαχθούν την 26η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Σάββατο και από 06:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Ξενία). Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 23η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη

Δικαίωμα ψήφου και εκλογής έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη. Τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία εκλογής στο Δ.Σ. και στο Εποπτικό, μπορούν να εξοφλήσουν την συνεταιριστική τους μερίδα μέχρι την 23 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη.   

Η πρόθεση συμμετοχής από τα μέλη, όπως δηλωθεί στο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής:

Μπαλαλάς Κωνσταντίνος (κιν. 6948833658).

Πληροφορίες: 

πρόεδρος Α. Σ. Σκοπέλου Σκλάβος Ευστ. Γεώργιος (κιν. 6944333688).

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΣ Ευστ. ΓΕΩΡΓ.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

ΜΠΑΛΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΚΛΑΒΟΥ ΣΥΝΙΟΡΙΤΣΑ

ΛΙΑΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.