Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ξεφάντωσαν στο Έλιος

ELIOS

ΠΑΤΗΣΤΕ FULL SCREEN ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ
Αποκριάτικες εκδηλώσεις που έδωσαν μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους έγιναν σήμερα στο Έλιος Σκοπέλου. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο χωριό διασκέδασαν με τα άρματα και τους μασκαράδες αλλά και τον παραδοσιακό γάμο...
Και του χρόνου!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.zahosartphoto.gr

13 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Περάσαμε πολύ όμορφα. Χρόνια Πολλά και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους ελιότες, εμείς οι σκοπελίτες δικαιώσαμε ακόμα μια φορά αυτούς που μας αποκαλούν ΡΟΥΒΑΔΕΣ σε όλα τα επίπεδα, γιατί κάνουμε την τρίχα τριχιά και τα έντερα σκοινί για να τραβήξουμε και κανένα νησί.
    ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που βγήκαν και είπαν την βλάχα, γιατί έδειξαν ότι είναι πραγματικά υπεράνω και όχι δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΙΟΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα και του χρονου σας περιμενουμε στην Σκοπελο να μας φτιαξετε την Τρατα αφου εχετε τα μεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να ρωτησς κατι? την ορχηστρα ποιοσ την πληρωσε? ο δημαρχοσ?και τα σουβλακια? και το κρασι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι ήταν άριστοι διοργανωτές εκδηλώσεων -άρτος και θεάματα- και για τα μπουκλούκια που έκαναν για να καλύψουν τα έξοδα των φαντασμαγορικών εκδηλώσεων.
    Αυτοί οι διοργανωτές μπορούν να μας πούνε πόσες χιλιάδες κόστισαν οι περίφημες καλαμαροβραδιές και τα σουβλάκια με το άφθονο κρασί που διαφήμιζαν στις αφίσες τους; Σε ποιούς κόπηκαν τα τιμολόγια; με ποιά αιτιολογία; Ποιός τελικά τα πλήρωσε όλα αυτά;Μήπως για όλα αυτά τρέχει και δεν προλαβαίνει ο δήμαρχος; Ευτυχώς που έχουμε καλή μνήμη.Κάντε και καμία αυτοκριτκή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος εισαι εσυ που σχολιαζεις το καθε τι? Μηπως σου ζητησε κανεις να πληρωσεις σουβλακι η κρασι η καλαμαρια σε κληματιανη εκδηλωση κ σε καιει ποιος θα πληρωσει τι? οσο για τα τιμολογια δεν θα κοπουν στο ονομα σου,μη φοβασαι την εφορια!!!! Απ'τη πιτα που δεν τρως,τι σε νοιαζει και αν καει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:29 Αναφέρομαι σε πολύ παλιά τιμολόγια που έχουν κοπεί ήδη όχι μόνο για το έλιος και για αυτό τρέχει να κλείσει τις τρύπες ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τοση πολυ κακια εχετε ολοι μεσα σας που το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να κατηγορητε πρωην κ νυν κανεναν απο εσας δεν ειδαμε ομως να μην γλενταει τρωγωντας πινοντας & χορευοντας στο ΕΛΙΟΣ & στη ΓΛΩΣΣΑ ...Οσο για την τραντα ανηκει σε αυτους που την εφτιαξαν μονοι τους & την πληρωσαν απ΄τη τσεπη τους & οχι με τα μεσα που αναφερετε οσο για το πως φτιαχνετε μπορουμε να σας δωσουμε πληροφοριες.........αλλα του χρονου !!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για οσους εχουν αποριες για το πως γινονται οι εκδηλωσεις και με ποια χρηματα,θα τους προτεινα να αφησουν την καφετερια και να λαβουν μερος σε αυτες για να τους φυγουν οι αποριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και σας παρακαλώ να απαντήσετε ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά:
    Πιστεύετε πως τα παλιά χρόνια, τότε που όταν έβγαινε η τράντα, μαζεύονταν όλοι οι Σκοπελίτες για να ακούσουν τα τραγούδια των τρανταρέων, να γελάσουν με τα πικάντικα αστεία τους και να την ακολουθήσουν μέχρι την ακρογιαλιά, πληρώνονταν κάποιος από όλους αυτούς που συμμετείχαν;
    Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να πήραν χρήματα όσοι συμμετείχαν στις "καλές" και τραγουδούσαν την Βλάχα, ξεσηκώνοντας όλον τον κόσμο και παρασύροντας τον σε ένα ξέφρενο γλέντι.
    Αν κάνω κάποιο λάθος σας παρακαλώ διορθώστε με.
    Γιατί σήμερα πρέπει να βάζουμε τα χρήμα πάνω από όλους και από όλα;
    Γιατί αφήνουμε να χαθούν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις του νησιού μας, επειδή κάποιος πρέπει να μας πληρώσει για να τα διατηρήσουμε;
    Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας.
    Τι θα γυρίσουμε να τους πούμε όταν μας ρωτήσουν για ποιον λόγο επιτρέψαμε να σταματήσουν όλες αυτές οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που ενώ εμείς παραλάβαμε από τους γονείς μας, όχι μόνο δεν φροντίσαμε να τις διατηρήσουμε ή ακόμα και να τις κάνουμε καλύτερες, αλλά τις καταστρέψαμε και τις εξαφανίσαμε;
    Την επόμενη φορά λοιπόν ας αφήσουμε τους καναπέδες μας (τους χαιρόμαστε άλλωστε όλον τον χρόνο) και ας συμμετέχουμε όλοι μας, χωρίς να σκεφτούμε αν θα πληρωθεί κάποιος και ποιος θα είναι αυτός.
    Η χαρά, η ικανοποίηση και το χαμόγελο που θα δούμε στα πρόσωπα όλων, μικρών και μεγάλων, δεν νομίζω να κοστολογείται, ούτε να εξαγοράζεται με χρήματα…
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λυπαμαι!!!ξεχασατε τι σημαινει αποκρια..χρημα χρημα χρημα..κριμα κριμα κριμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.