Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Σκιάθο

Ο Δήμος Σκιάθου γιόρτασε και φέτος όπως κάθε χρόνο, με μεγάλη λαμπρότητα την Εθνική Επέτειο της «25ης Μαρτίου του 1821».
Την παραμονή στις 24 Μαρτίου 2011 στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έγινε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού, Παράθεση δείπνου, Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και παράθεση εορταστικού γεύματος, παρουσία του...
Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αργύρη Κοπάνα, Δημοτικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Αρχών και Υπηρεσιών και πλήθος κόσμου.

Ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου του 1821» έγινε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Λυκείου Σκιάθου κ. Γεώργιος Πάρνος, κατόπιν έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, το Περιφερειακό Σύμβουλο Μαγνησίας κ. Αργύρη Κοπάνα, τη Λιμενάρχη Σκιάθου κα Ζωιτοπούλου Ελένη, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου κ. Διχτά Ανάργυρο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, το Ειδικό Σχολείο Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Σκιάθου, το Σύλλογο «ΑΛΚΗ», το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, την Τοπική Ομάδα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και την Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου. Τήρηση ενός λεπτού σιγή, Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου.
Η σχολική παρέλαση έγινε στον παραλιακό χώρο προ των επισήμων, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου και παρουσιάστηκαν με μεγάλη τιμή για πρώτη φορά τα ιστορικά κειμήλια της οικογένειας Μάρκου Μπότσαρη, δύο γιαταγάνια.
Ακολούθησαν Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου, στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.