Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Χρυσοφόρες παραλίες της Σκιάθου

Για την απλή παραχώρηση χρήσης τμήματος του αιγιαλού στην περιοχή «Κρασσά Μπανάνα» της Σκιάθου (πόστο Κ1), ο Δήμος θα εισπράξει από τον πλειοδότη 98.800 ευρώ!
Σ.Σ.: Όταν έχεις καλό πράγμα το πουλάς και αναλόγως...

4 σχόλια:

  1. σιγουρα θα τα παρει?
    οπως ολες τις αλλες φορες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς στην Σκόπελο, ορισμένες παραλίες τις δίνουμε τσάμπα και κάποιοι αλωνίζουν σαν να είναι τα τσιφλίκια των μπαμπάδων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οι παραλίες στην Σκόπελο σε τί τιμές περίπου δίνονται? Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει? Τι υποχρεώσεις έχουν οι πλειοδότες και ενοικιαστές? Τα χρήματα εισπράτονται?
    Με τις παραλίες που έχουν κλείσει με συρματοπλέγματα τι γίνεται? Αυτές τις άθλιες ομπρέλες στις Αντρίνες ποιος τις έβαλε? Θα αλλάξει κάτι φέτος ή θα έχουμε μια από τα ίδια ? Ακούει κανένας από τον Δήμο ή είσαστε όλη τη μέρα σε σύσκεψη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ???? ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.