Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Καταργούνται τα ΝΠΔΔ και όχι οι δράσεις

Κατάργηση των Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σκοπέλου και Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σκοπέλου και άσκηση των αρμοδιοτήτων του από εσωτερικές υπηρεσίες του Δήμου με ταυτόχρονη μεταφορά του προσωπικού στο Δήμο Σκοπέλου, με τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.3463/2006, Ν.3852/2010, Ν.3584/2007 αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο.
Από τον Δήμαρχο τονίστηκε, πολλές φορές, ότι δεν καταργούνται οι δράσεις, αλλά τα Ν.Π.Δ.Δ.

27 σχόλια:

  1. ΚΑΤΡΓΟΥΝΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΡΕΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΟΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο δημοσιεύω αν και δεν το καταλαβαίνω. Τι ακριβώς θέλετε να πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος, αν γνωρίζει;
    Οι Δήμαρχοι που έχουν εκλεγεί από την παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης,συγχώνευσαν Νομικά Πρόσωπα και Σχολικές Επιτροπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ερώτηση, άξια έρευνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
    2) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία:
    «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
    3) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Κ..Α.Π.Η»
    4) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία:
    «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
    5) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία:
    «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ»
    6) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία:
    «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
    7) Λήψη απόφασης για την Κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία:
    «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ »
    8)Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
    9) Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
    Ο Δήμαρχος Πετρούπολης είναι εκλεγμένος του Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eυχαριστούμε για την έρευνα... Δουλεύετε για 'μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΥΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κύριοι αντι-ΚΚΕδες (8:07 και λοιποί...) όταν είναι να βγάζετε μια πληροφορία να την βγάζετε όλη. Ο δήμος Πετρούπολης λοιπόν είναι ο μόνος που αποφάσισε μείωση των μισθών του Δημάρχου και των διάφορων προέδρων υπέρ των εργαζομένων καθώς επίσης είναι ο μόνος δημος που πήρε απόφαση να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος μετά τη λήξη της σύμβασής του. Επίσης ποιος σας είπε ότι η Λαικη Συσπείρωση δεν ζητα την διάλυση κάποιων νομικων προσωπων, ειναι η μοναδικη παραταξη που ζητα την διάλυση της ΔΕΥΑΣ όταν οι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα...

    ένας που δεν δουλεύει για σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί κύριοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είδατε ότι έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένε;
    Η συνεχής σας πάντως άρνηση σε όλα το μόνο που κάνει κάνει είναι να προκαλεί όλους εμάς.
    Δηλαδή εαν εκλεγόσασταν για να διοικήσετε τι ακριβώς θα κάνατε;;;
    Μπράβο στον δήμαρχο που πήρε αυτές τις τόσο σημαντικές αποφάσεις δουλεύοντας μεθοδικά.
    Μπράβο και στην Δημοτική Υπέρβαση που συμφωνησε χωρίς να δημιουργήσει εντάσεις για εντυπωσιασμό.
    Σημαντικές αποφάσεις για δράσεις και υπαλλήλους σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.
    Μακάρι να πρυτανεύσει η σύνεση σε όλα τα δύσκολα για το καλό όλων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.35 μ.μ.
    Δεν δουλεύεις για εμάς, έχεις την εντύπωση ότι δουλεύεις τον κόσμο, αλλά τελικά δουλεύεις τον εαυτό σου. Λίγα τα πολιτικά ψωμιά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνεις λάθος δεν είμαστε Αντικουμουνιστές,είμαστε ειλικρινείς δεν δουλεύουμε τον ευατό μας και παράλληλα τον κόσμο. Το θέμα μας είναι τα Νομικά πρόσωπα,δεν είναι ούτε οι συμβασιούχοι,ούτε οι μειώσεις μισθών των αιρετών,ούτε η κατάργηση της ΔΕΥΑ που είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου,με τελείως διαφορετικό καθεστώς,που για να καταργηθεί χρειάζεται μεγάλη σύνεση και υπευθυνότητα. Η νέα δημοτική αρχή δεν πρέπει να δράσει απερίσκεπτα και βεβιασμένα δεν καταργείται εύκολα μια επιχείρηση με τόσο προσωπικό και με τόσα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @9,35

    " (16.6.2010) έγινε μια ιστορική συνεδρίαση της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης του «Ριζοσπάστη» και του «902». Η καθοδήγηση εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι οι χαλεποί καιροί (δεν διευκρίνισαν αν εννοούσαν για το κόμμα ή για την οικονομία) επιβάλλουν μείωση μισθών των επαγγελματικών στελεχών. Συνεπώς και των δημοσιογράφων που εργάζονται στα ΜΜΕ της πρωτοπορίας της εργατικής τάξης.
    Η συνέχεια εδώ http://www.freecity.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3390:2010-07-02-12-26-06&catid=8:media&Itemid=16

    Αλλα τα πράγματα έχουν γίνει πιο extreme:
    Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για την κυβερνητική πολιτική απέναντι στα λαϊκά εισοδήματα, πέταξε το γάντι στην κ. Παπαρήγα ότι το κόμμα της ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους εργαζόμενους, λέγοντας: «Ησασταν από τους πρώτους που προχωρήσατε σε μαζικές απολύσεις στις δικές σας επιχειρήσεις. Η επιχείρηση δεν είναι σοσιαλιστική νησίδα στον καπιταλιστικό ωκεανό».
    Η γ.γ. του ΚΚΕ απάντησε ότι «η "Τυποεκδοτική" δρα μέσα στον καπιταλισμό» και ότι πρόκειται για «επιχείρηση για να εκδίδουμε την εφημερίδα και τα έντυπά μας και για να μην εξαρτιόμαστε από τους άλλους». Απέδωσε τις απολύσεις στο γεγονός ότι έφυγαν πελάτες που έκαναν δικές τους μονάδες και έκανε γνωστό ότι η «Τυποεκδοτική» έχει σήμερα φέσια εκατομμυρίων ευρώ.
    «Οταν πέφτει η παραγωγή, η λύση είναι να νοικοκυρέψεις τα πράγματα», ήταν η δικαιολογία της κ. Παπαρήγα για τις απολύσεις και εξήγησε ότι το ΚΚΕ δεν ήθελε ούτε σύμπραξη ούτε εισαγωγή στο ΧΑΑ. Προσέθεσε ακόμη ότι το ΚΚΕ δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και πως αυτό προκάλεσε φόβο σε ενδεχόμενους πελάτες. «Χαίρομαι, κυρία Παπαρήγα, που για την «Τυποεκδοτική» χρησιμοποιήσατε τη δική μας λέξη που είναι το νοικοκύρεμα...», σχολίασε αμέσως μετά ο κ. Παπακωνσταντίνου. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=37818948 "

    Δεν ειμαστε αντι-ΚΚΕ. Ορθολογιστες προσπαθουμε να ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ρίχνων νερό στο μύλο της αντίδρασης21 Μαρτίου 2011 στις 10:29 π.μ.

    Aγαπητέ Μανώλη Ραμαντάνη,
    εάν η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε κερδίσει τις εκλογές στη Σκόπελο και σήμερα ήσουν δήμαρχος, θα έκανες συγχωνεύσεις βάσει του νόμου ή όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΧΙ, από την Σκόπελο θα αρχίσει η επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΩΤΑΩ ΞΑΝΑ.Η ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας απαντάω με ανάρτηση σχετική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 21/03/11 και ώρα 10:29, εύστοχο το ερώτημά σου και καλά κάνεις και ρίχνεις νερό στο μύλο, ο κ. Ραμαντάνης όμως ρίχνει το νερό στο γδι συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα καλά, κανένας δεν σκέφτεται το εξής?
    Τον Δήμο και γενικά το κράτος δέν το έφερε σ'αυτή την άθλια θέση ούτε ο Ραμαντάνης ούτε η Λαική συσπήρωση ούτε το ΚΚΕ παρά μόνο αυτοί που εναλάσονται όλα αυτά τα χρόνια στην εξουσία με τους εκάστοτε Δημάρχους τους.
    Δέν βλέπετε την κατάντια στην οποία ζήτε παρά σας φταίει ο Ραμαντάνης και ο κάθε Ραμαντάνης και το ΚΚΕ? Αυτοί δέν είναι υπεύθηνοι για τα ΣΚΑΤΑ στα οποία ήμαστε μέσα κατά τον Στρός Κάν.
    Κάνω λάθος?
    Ααα και πού είστε, μήν τρέξετε να μου βάλετε την ταμπέλα του Κουμουνιστή γιατί 'οποιος τους υπερασπίζεται εσείς τον βαφτίζετε.
    Άντε και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάνετε λάθος, ο Στρός Καν δεν είπε οτι φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις, αλλά είπε ότι φταίει πιο πολύ ο λαός, για πάρα πολλούς λόγους π.χ φοροδιαφυγή,φακελάκια, αδήλωτη εργασία,κλεψιά κ.τ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οταν μια ιδιωτικη επιχειρηση μπαινει μεσα και κρατικοποιειται, ειναι σκανδαλο αφου ετσι το κρατος βγαζει λαδι τον επιχειρηματια που την βουλιαξε.

    Γιατι μια ΝΠΔΔ που οι υπαλληλοι την εφεραν αντιμετωπη με τοσα χρεη, θελουμε να την κανουμε δημοτικη για να μην χασουν την δουλεια τους οι ανευθυνο-υπευθυνοι που την απαρτιζουν;

    Δεν ειναι πολυς καιρος απο τοτε που εργατης της ΔΕΥΑΣ υπερηφανευοταν δημοσιως, πως οταν τον καλουν για βλαβη, δεν παει εκεινη την ωρα, αλλα μετα τις 14;00 για να παιρνει τις υπερωριες.......

    Μια καλη λυση θα ηταν να νοικιαζει το δικτυο ο Δημος σε 1-2 εταιρειες και αυτες ανταγωνιστικα να προσφερουν υπηρεσιες. Οπου το κρατος το επαιξε επιχειρηματιας δεν τα πηγε καλα. Ας αναλαβει τον ρολο του ρυθμιστη οπως του πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΑΥΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @9,32
    Αφου βουλιαζει τωρα που, υποτιθεται, δεν ειναι 100% δημοτικη, φαντασου τι γλεντια εις βαρος της πλειοψηφιας των δημοτων εχουν να γινουν.

    Το ρουσφετι θα πηγαινει συννεφο, οι απληρωτοι λογαριασμοι προς αγρα ψηφων θα φτασουν σε επιπεδα ρεκορ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ.ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΗΣ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.