Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Για τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου (πάλι!)

Αναγνώστης γράφει:
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΩΤΑΩ ΞΑΝΑ.Η ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Απαντάμε μεταφέροντας σχετική συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο:
Επανέφερε το θέμα της ΔΕΥΑ Σκοπέλου και το ενδεχόμενο ενσωματωσής της σαν υπηρεσία στο Δήμο ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μανώλης Ραμαντάνης, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Δήμος Αλοννήσου το έπραξε ήδη και ζήτησε, εκ νέου, να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.
Απαντώντας ο Δήμαρχος κ. Γ. Μιχελής είπε:
«Για την ΔΕΥΑΣ δεν είμαστε έτοιμοι και δεν θα είμαστε έτοιμοι για πολύ ακόμα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει για συζήτηση από την μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να γίνει σοβαρή μελέτη για το τι σημαίνει να συγχωνευθεί ένας μεγάλος οργανισμός σε έναν άλλο μεγάλο οργανισμό, όπως είναι η ΔΕΥΑΣ και ο Δήμος. Πρέπει να δούμε ποιός θα είναι ο οικονομικός αντίκτυπος μιας τέτοιας ενέργειας και να μελετήσουμε το λειτουργικό ζήτημα.
Δέσμευσή μας είναι ότι κάποια στιγμή θα το φέρουμε στο Δ.Σ. Για διεξοδική συζήτηση.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

20 σχόλια:

  1. Το μάτι σας βγάζει η ΔΕΥΑΣ και ρωτάτε αν θα πάει στον ΔΗΜΟ η όχι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι γνωρίζω τα δάνεια της ΔΕΥΑΣ είναι για τα έργα των βιολογικών καθαρισμών της Σκοπέλου και του Ν.Κλήματος........& όσο αναφορά την ΜΗ πληρωμή των δόσεων να ρωτήσεις την προηγούμενη Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ !!!!!
    Αν εφάρμοζαν τους κανονισμούς και ´έκοβαν´τα νερά λόγω οφειλών φίλε μου δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα !!!Να είσαι σίγουρος/η γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΔΕΥΑΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ Η ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗ. ΟΜΟΡΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν μαζέψει τα λεφτα που της χρωστάνε,καλό είναι να μειώσει τα τιμολόγια της για να έχουν όφελος όλοι οι πολίτες και να μην πηγαίνουν τα λεφτά δεξιά και αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..... ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπου και να πάει ή να μην πάει η ΔΕΥΑΣ, αν δεν έχει σωστή διοίκηση και σωστή διεύθυνση, προβληματική θα παραμείνει.

    Ας αναρωτηθείτε και ας ζητήστε να μάθετε:
    1. Για ποιο λόγο πληρώθηκαν οι διάφοροι εργολάβοι και εργολαβίσκοι παραμονές εκλογών, ενώ έτρεχαν τα δάνεια;
    2. Ποιοι συνηγόρησαν βάζοντας τις υπογραφές τους για αυτές τις πληρωμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ. Υ.Γ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΥΑΣ22 Μαρτίου 2011 στις 9:56 μ.μ.

    Eσύ φίλε 1.03 που μάλλον ξέρεις πολλά,δεν λες και σε εμάς ποιοί μισθοί δεν θα πληρώνονται ?????Έτσι προς ενημέρωση των αναγνωστών !!!! Βρε ΑΝΤΕ κάτσε στ´αυγάσσσσσσσσσσς λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ/Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ.
    ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΣΤΟΥΣ ΤΕΩΣ.
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήθεια γιατί βιάστηκαν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες μόνο με κάποιους συγκεκριμένους εργολάβους? Αλλες εκκεμότητες και άλλοι προμηθευτές δεν υπήρχαν που περίμεναν και αυτοί να πληρωθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ 9.56 ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΔΕΥΑΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΕΥΑΣ πάντα είχε κέρδη, τώρα τελευταία είχε οικονομική στενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 8,25

    Αν ένας πατριώτης περνάει τέτοιες δυσκολίες, να μαζευτούν φίλοι του πατριώτες και να τον βοηθήσουν. Όπως θα τον βοηθούσαν να πληρώσει το νοίκι του η το κινητό του.

    Εκτός εάν την φιλία και την αμυλα, θεωρούμε πως θα πρέπει να την προσφέρει ο Δήμος και το κράτος.....

    1 πακέτο τσιγάρα κάνει περίπου 3€. Τον μήνα το νερό δεν κοστίζει τόσο για ένα σπίτι. Μην τρελαθούμε.

    Οι επιχειρήσεις, αν τα έσοδα τους είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπουν να πληρώσουν ούτε το νερό, τότε......να κλείσουν. Δεν είναι δίκιο να ανταγωνίζονται τις άλλες που πληρώνουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. g68, o 8:25 είναι στο άλλο θέμα για την ΔΕΥΑΣ, πιο μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο μισθός με τα χίλια εκατό του προέδρου γιατί συνεχίζεται και μάλιστα με χίλια εφτακόσια αφού λεφτά δεν υπάρχουν και ότι καταφέρουμε θα πρέπει να γίνει κυρίως με τον εθελοντισμό;
    Δεν δείχνει να συνεχίζονται πράγματα για τα οποία κατηγορήθηκαν οι προηγούμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μ68 Μήπως ξέρεις ποιός είναι ο μισθός του προέδρου? Για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είναι παραφιλολογία το ότι οι πρόεδροι στο Δήμο δεν πρέπει να αμείβονται και ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα, άλλωστε ούτε άνεργοι είναι ούτε τρόπο να ζήσουν δεν έχουν. Απλά είναι πρόκληση όταν μάλιστα γι' αυτό το ίδιο κατηγορούσαν τους προηγούμενους, και μεις τους πιστέψαμε και τους εμπιστευτήκαμε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ Κο ή Κα 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:18Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε με το σχόλιο του 11:18 αλλά αν θα πάψουν να υφίστανται τέτοιου είδους "μισθοί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.