Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Περιβαλλοντικές λύσεις για τις Σποράδες

Εντάσσεται ο Βιολογικός της Γλώσσας
Συνάντηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστα Καρτάλη και του Ειδικού Γραμματέα Υδατικών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος Αν. Ανδρεαδάκη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή, της Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Ελ. Λαίτσου, και του Αντιδημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου Θ. Μπρίζη.
Όπως σημείωσε...
ο Κ. Καρτάλης «Με τη σύσκεψη αυτή προωθήσαμε ακόμη περισσότερο το σχεδιασμό για την περιβαλλοντική θωράκιση των Δήμων της Μαγνησίας σε ό,τι αφορά στην επεξεργασία λυμάτων και τα δίκτυα αποχέτευσης. Είχε άλλωστε προηγηθεί ευρεία σύσκεψη για τους Δήμους Βόλου, Αλμυρού και Νοτίου Πηλίου που οδήγησε σε σειρά τεχνικών έργων επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων αποχέτευσης που εντάσσονται στο πρόγραμμα προστασίας του Παγασητικού αλλά και ειδικότερη σύσκεψη για το Δήμο Αλοννήσου.»
Αναλυτικά κατά τη συνάντηση εξετάσθηκε η τεχνική ωρίμανση των έργων βιολογικού καθαρισμού και δικτύων αποχέτευσης στους παραπάνω Δήμους ώστε να ενταχθούν προς χρηματοδότηση στα μέτρα 2.9 και 2.11 του Προγράμματος ΕΣΠΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Για το βιολογικό της Γλώσσας
Ο Ειδικός Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ ήταν θετικός για την ένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού Γλώσσας Σκοπέλου και ζήτησε από τον κ. Μιχελή να καταθέσει τα απαιτούμενα τεχνικά δελτία μέχρι το τέλος Μαρτίου 2011. 

4 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΤΟΙΜΟΣ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕ!! ΑΓΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην βιάζεστε βρέ παιδιά!ολα θα γίνουν.Απλώς ρωτήστε,μάθετε και μετά σχολιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιάσαμε τα μεσα Απριλίου κοντά. Κατατέθηκαν άραγε απ΄ τη δημοτική αρχή αυτά που ζητούσε το ΥΠΕΚΑ? Η θα κάνουμε κάμποσα χρόνια να δούμε βιολογικό καθαρισμό και στη Γλώσσα? Έργο τελειωμένο απ΄ την προηγούμενη δημοτική αρχή. Κανονίστε να το χάσουμε μέσα απ΄ τα χέρια μας. Κουνηθείτε κι αφήστε τις γλαστρούλες και τα λουλουδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.