Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σκέψη για κατάργηση του Ειρηνοδικείου Σκοπέλου

Επιστολή, προς την Ομάδα εργασίας για τον εξορθολογισμό  λειτουργίας των Ειρηνοδικείων, θα αποστείλει ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, μετά από σχετική εξουσιοδότηση που έλαβε από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ομόφωνα εξέφρασε την αντίθεσή του για τυχόν  κατάργηση του ειρηνοδικείου στο νησί. Την εισήγηση έκανε πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σκούρας, ο οποίος είπε...
ότι είχε και σχετική συζήτηση με τον ειρηνοδίκη Σκοπέλου και ότι αν καταργηθεί το Ειρηνοδικείο, όλα τα πλημμελήματα θα δικάζονται στο Βόλο.
Παρεμβαίνοντας ο κ. Ραμαντάνης είπε ότι και αυτή η κατάργηση είναι στο πνεύμα του «Καλλικράτη» και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Πατσής ζήτησε να τονισθεί στην επιστολή ότι στη Σκόπελο, μετά την απελευθέρωση λειτούργησε το πρωτόκλητο δικαστήριο, το Πρωτοδικείο της εποχής εκείνης. Στα χρόνια της δικτατορίας καταργήθηκε το Ειρηνοδικείο Σκοπέλου, αλλά οι κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες κατέστησαν αναγκαία την επανίδρυσή του. Και αυτό έγινε λόγω της μεγάλης θαλασσομετρικής απόστασης και των ιδιαζουσών καιρικών συνθηκών κατά τις οποίες οι διάδικοι δεν μπορούν να μεταβούν στο Βόλο. Επιπλέον, είπε κλείνοντας ο κ. Ελ. Πατσής, το Ειρηνοδικείο Σκοπέλου εξυπηρετεί τον πληθυσμό του νησιού, αλλά και αυτόν της Αλοννήσου.

3 σχόλια:

  1. Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟ,ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ Κ.ΥΓΕΙΑΣ,ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΗΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΗΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΔΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 18/3/11 ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΥΠΕΡΨΥΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΒLOG.
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18-3-2011 ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον ειπαμε να καταργησουμε ορισμενες υπηρεσιες που θεωρουνται περιττες, αλλα για το Ειρηνοδικειο, διαφωνω καθετα.Προσπαθουμε μονοι μας να στερηθουμε βασικες Υπηρεσιες και θα δυσκολεψουμε τελικα περισσοτερο την ηδη δυσκολη ζωη μας.Στο τελος θα μας προτεινουν να καταργησουμε και το κατουρημα, οπως το πανε !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.