Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή των Σποράδων στην έκθεση PROPERTY

To κτηματομεσιτικό γραφείο AVERTO REAL ESTATE SKIATHOS συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση PROPERTY 2011 κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με παράγοντες της κτηματαγορας.
Παράλληλα το Αverto οργάνωσε και πραγματοποίησε ομιλία στο Διεθνές συνέδριο Real Estate με θέμα «Mεγάλες Ιδιωτικές επενδύσεις προ των πυλών». Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν στο συνέδριο και κατέθεσαν τις απόψεις τους ο κ. Φίλιππος...
Χήρας, περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων, ο κ. Κων. Ζεμπέκης, εκπρόσωπος του γραφείου Averto Real Estate και ο κ. Νίκος Λαρυγγάκης υπεύθυνος Real Estate γραφείου Σκοπέλου. Επίσης συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία των νησιών μας καθώς και μελλοντικές μορφές επένδυσης όπως μαρίνα σκαφών αναψυχής, μονάδα αγροτουρισμού, ιππικός όμιλος, διαγνωστικό κέντρο και πολλές άλλες προτάσεις.
Στην έκθεση παραβρέθει και ο κ. Απ. Δημητριάδης, ιδιοκτήτης γραφείου real estate στη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.