Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η κατάργηση τομέων κοινωνικού ενδιαφέροντος θα μας βρίσκει πάντα αντίθετους...

Συζητώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου για την κατάργηση ΝΠΔΔ σε Γλώσσα και Έλιος, αλλά και για τις συγχωνεύσεις, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μανώλης Ραμαντάνης, παρεμβαίνοντας είπε:
Η κατάργηση τομέων κοινωνικού ενδιαφέροντος είναι μία πραγματικότητα και μέρος της αντιλαϊκης πολιτικής της σημερινης κυβέρνησης και γενικότερα του «Καλλικράτη». Εδώ είναι η ουσία και εδώ πρέπει να σταθούμε. Είναι μια συστηματική μεθόδευση που βλέπουμε και με τις συγχωνεύσεις και με τις καταργήσεις. Η φιλοσοφία δεν είναι να περικοπούν οι δαπάνες, αλλά οι κοινωνικές δραστηριότητες, που μέχρι τώρα είχε το κράτος. Η κατάργηση τομέων κοινωνικού ενδιαφέροντος θα μας βρίσκει πάντα αντίθετους...

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΙΑ ΠΑΡΑΣΥΜΩΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ Ο ΕΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΧΗΤΗΣΤΟΥ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΕΤΟ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Μ.ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ-Ν.ΡΟΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ-ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

    1. Η πρώτη ηλεκτρονική δεύθυνση είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης στην Αθήνα. Συμβούλιο που εκλέχτηκε με τη "Λαική Συσπείρωση"

    http://www.petroupoli.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=52&Itemid=57&lang=el

    2. Η δεύτερη ηλεκτρονική διεύθυνση είναι μία από τις επίσημα δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα του πιο πάνω Δήμου αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης, που καταργεί το ΝΠΔΔ του ίδιου Δήμου με την επωνυμία : "Κοινωνική Πολιτική και Πρόνοια Δήμου Πετρούπολης"

    http://www.petroupoli.gr/uploadfiles/ds_2011_0018.pdf

    3. Η τρίτη ηλεκτρονική διέυθυνση είναι άλλη μία από τις επίσημα δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα του πιο πάνω Δήμοου αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης με την οποία ομόφωνα (!!!) αποφασίζεται η συγχώνευση των μέχρι τότε σχολικών επιτροπών (ΝΠΔΔ) σε μία για την πρωτοβάθμια και μία για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


    http://www.petroupoli.gr/uploadfiles/ds_2011_0048.pdf

    Ερώτηση: Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Αττικής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της "Λαικής Συσπείρωσης", με τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου, με συγχωνεύσεις και καταργήσεις, εφαρμόζει την αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης και το σχέδιο Καλλικράτης ή κάνει ο άνθρωπος αυτό που κρίνει σωστό για το Δήμο του ;

    Λειτουργεί ανεξέλεγκτα ή εφαρμόζει μία συλλογική πολιτική του κόμματος που τον εξέλεγξε;

    Καμία απολυτως διαφορά δεν υπάρχει στα πεπραγμένα στο Δήμο Πετρούπολης με αυτά του Δήμου Σκοπέλου. Και εκεί όπως και εδώ αυτό, που έγινε είναι το πολιτικά ώριμο και το πολιτικά όρθό.

    Θα επανέλθω παραθέτοντας και άλλα στοιχεία και επιχειρήματα καθόσον η πολιτική (με την έννοια, που της έδωσαν οι πρόγονοί μας και όχι με τη σημερινή της φθαρμένη έννοια) στηρίζεται σε στοιχεία και επιχειρήματα.

    Κωστής Σκούρας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιο δικαίωμα κύριε/α "20/3/2011 3:32 μμ" μιλάς εκ μέρους του Λαού της Σκοπέλου?
    Μπορείς αν θέλεις να μιλάς μόνο για τους 600 ψηφοφόρους (...)
    Η εποχή μας δεν προσφέρεται για ανδρείες και παράσημα και σίγουρα οι συμπολίτες μας δεν θα έδιναν τα παράσημα στους κυρίους που δεν έχουν να κάνουν προτάσεις αλλα μόνο κινδυνολογία κουνώντας το δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.