Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παραστατικά...

Την έγκριση του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κλήματος και 4ου Νηπιαγωγείου οικονομικού έτους 2010 εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Κατά την συζήτηση, τον λόγο έλαβε ο κ. Ελ. Πατσής ο οποίος είπε ότι αυτές οι δαπάνες δεν συνοδεύονται από τα αντίστοιχα...
παραστατικά που να τις δικαιολογεί και ενδεχομένως, ο πρόεδρος του Ελεγκτικο΄υ Συνεδρίου να μην τις δεχτεί και να τις καταλογίσει στους δημοτικούς συμβούλους.
Ο κ. Σκούρας είπε, κομψά, ότι δεν μπορεί να απαντάει η σημερινή δημοτική αρχή για θέματα που έπρεπε να έχουν έρθει εδώ και μήνες για ψήφιση και προέτρεψε τον κ. Γ. Πατσή να απαντήσει.
Ο κ. Γιώργος Πατσής παίρνοντας το λόγο είπε ότι τα τιμολόγια υπάρχουν στα σχολεία, τα έχει ελέγξει η σχολική επιτροπή και όποιος θέλει, έχει το δικαίωμα να τα επανελέγξει.
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.