Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σκοπέλου

Συνάντηση της Τ.Ο. Σκοπέλου του ΠΑΣΟΚ έγινε χθες, κατά την οποία συζητήθηκε η διάθεση των μελών και στελεχών της οργάνωσης να συνδράμουν το Δήμο Σκοπέλου και τις διάφορες επιτροπές του και να βοηθήσουν, στο μέτρο του δυνατού, στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού. Η πρόταση αυτή θα μεταφερθεί στο Δήμαρχο.
Ακόμη συζητήθηκε το θέμα της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου, μιας και ο τωρινός...
πρόεδρος αισθάνεται «υπηρεσιακός» και δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα δεσμεύουν τον νέο πρόεδρο.
Γνώμη της τοπικής οργάνωσης είναι ότι πρέπει σύντομα το Λ.Τ. -εν όψει θερινής περιόδου- να αποκτήσει πρόεδρο και αυτός να είναι από το κυβερνών κόμμα, ως είθισται.
Υπήρξε προβληματισμός και έντονος διάλογος για την επιλογή προσώπου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση προς την κα Γερακούδη.

16 σχόλια:

  1. Αξιοι από άλλα κόμματα δεν υπάρχουν;Μια ζωή παντού να μπαίνουν του κόματος και ας μην αξίζουν, δεν μιλώ μόνο για το Λ.Τ. αφορμή πήρα από αυτό για να εκφράσω την αγανακτησή μου, κατά τα άλλα αξιοκρατία και διαφάνεια ...κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ γιατί δεν κατέληξαν στον δικό τους Πάνο Μελαχροινάκη. Είναι εγγράματος, έντιμος, ηθικός,δοκιμασμένος και ο μόνος που λόγω της σημερινής του θέσης θα μηδένιζε οποιοδήποτε χρόνο για ενημέρωση κλπ, δηλαδή θα μπορούσε να κερδίσει τον μέχρι σήμερα χαμένο χρόνο. θάπρεπε να ήταν μακράν η πρώτη και μοναδική επιλογή και άρα άμεση πρότασή τους. (...) Σε κάθε περίπτωση ο Πάνος πρέπει να αποφασίζει και να μη θεωρεί τον εαυτό του υπηρεσιακό. Αυτό είναι κακό μεγάλο λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που περιμένουν άμεση επίλυση. Στο κάτω κάτω ας καλέσει σε συμβούλιο για λήψη αποφάσεων και τους προτεινόμενους για τη νέα λιμενική επιτροπή, οι οποίοι θα μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους για κάθε θέμα, η οποία και να λαμβάνεται υπόψη, αλλά όχι απαραίτητα δεσμευτική, αν και πιστεύω οτι στα επείγοντα θέματα θα υπάρξει ομοψυχία. Σίγουρα θα συμφωνήσουν σε ένα ελάχιστο πρόγραμμα που θα είναι απαραίτητο για να βγάλουμε το καλοκαίρι που πλησιάζει απειλητικά. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για ξόδεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το γράψουμε το σχόλιο ή θα εγκαλέσουν το blog πάλι όπως έγινε πρόσφατα από εκπρόσωπο άλλου κόμματος; Ας το γράψουμε όμως, μιας και η φίμωση δεν είναι δημοκρατική διαδικασία, για όσους θέλουν τα στόματά μας κλειστά...

    Καλά έκανε η Τ.Ο. Σκοπέλου του ΠΑΣΟΚ να διερευνήσει αν υπάρχει η διάθεση των μελών και στελεχών της οργάνωσης να συνδράμουν το Δήμο Σκοπέλου. Αυτό όμως το ευχάριστο μήνυμα δεν μας το είπατε, δηλαδή αν υπάρχουν μέλη και στελέχη που έχουν διάθεση να συνδράμουν και με ποιο τρόπο.

    Μήπως τελικά η συνάντηση προκλήθηκε για το «κερασάκι στην τούρτα» δηλαδή για το Λιμενικό Ταμείο; Και ας μας πει κάποιος:

    1. Γιατί ο νυν πρόεδρος αισθάνεται «υπηρεσιακός» και δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.
    2. Ποιές σημαντικές αποφάσεις πήρε μέχρι τώρα, εκτός από αυτήν της προκήρυξης 2 διοικητικών θέσεων, που με αγωνία περιμένουμε να δούμε αν ήταν ή όχι φωτογραφικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, οι ανακοινώσεις για τις θέσεις στο Λιμενικό Ταμείο βγήκαν στον Πίνακα του Δημαρχείου από προχθές. Επειδή χρόνια παρακολουθώ το θέμα με τους εποχικούς, δεν έιναι φωτογραφικές και μη λέει ο καθένας ότι το κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ Η Ο ΚΑΘΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 28 Μαρτίου 2011 8:49 π.μ. - Εσύ ότι πεις !!! Αλλά μην βιάζεσαι τόσο να απαντήσεις, περίμενε λιγάκι σου λέω. "Κυριακή κοντή γιορτή" που έλεγε και κάποιος άλλος γνωστός και μη εξαιρετέος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το μπαχαλο της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΠΕΛΟΥ στις δημοτικες εκλογες ειπαν τιποτα? Κανονικα επρεπε να πεσουν κεφαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τι έκανε ο κος Πάνος πριν ως «μη υπηρεσιακός» και τώρα δεν μπορεί να το κάνει; Εξάλλου δεν το ήξερε ότι η θέση ήταν προσωρινή; Τι ήθελε, μονιμότητα στο ΛΤΣ; Μούσκλια πίστευε πως θα βγάλει η καρέκλα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνούμε σε ολα αυτά. Πρεπει όμως να γνωρίζουμε ότι χρειάζεται άνθρωπο μορφωμένο να διαχειριστεί απο τις μελέτες μεχρι την πραγματωση των έργων.Και βέβαια δεν πρέπει να μπουν άτομα που ήταν στο παρελθόν. Υπάρχουν άτομα την Σκόπελο που μορφωμένα είναι και μπορούν να προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 28 Μαρτίου 2011 1:53 ΜΜ,
    Πήγα στο Δημαρχείο και είδα την ανακοίνωση. Είναι όμοια με δεκάδες άλλες που τρέχουν αυτή την περίοδο, και γιαυτό σου απάντησα. Γιατί νομίζεις οτι βιάζομαι; Τί έπρεπε να περιμένω δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 28 Μαρτίου 2011 5:35 μ.μ. - μεγάλος ο πόνος για το ΛΤΣ, μαλλον πονάς που δεν προτειναν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΛΙΓΟ. ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @28 ΜΑΡΤΙΟΥ 6.30. ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΣΑ'Ι'ΝΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ, προς τι λοιπόν η φαγωμάρα των κομματαρχών του? Γιατί τέτοια αρχομανία? η είναι κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε εμείς?
    και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει, "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά καταλήγω να πεισθώ πως η συνάντηση στην Τ.Ο. Σκοπέλου του ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε μόνο και μόνο για το "κερασάκι στην τούρτα" (ΛΤΣ) και όχι για να βοηθήσουν τα μέλη και στελέχη της τον δήμο.

    Πραγματικά χαίρομαι που το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε για το ΛΤΣ τα άτομα της εισήγησης του Δημάρχου, που σίγουρα θα προσφέρουν περισσότερα από κάποιους «μνηστήρες της Πηνελόπης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.