Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λιμνοδεξαμενη Σκοπέλου//Μέρος ΙΙ

Για την λιμνοδεξαμενή Πανόρμου στη Σκόπελο ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής, ο οποίος είπε:
«Εμφανίστηκε στη Σκόπελο μια εταιρία, η οποία θα κατασκευάσει τους αγωγούς, οι οποίοι θα καταλήγουν στον Πάνορμο και οι οποίοι θα λειτουργούν σε περίπτωση υπερχείλισης.
Επειδή προκύπτουν ορισμένα ζητήματα είπα στην εταιρία να μην αρχίσει το έργο, πριν έρθει στη Σκόπελο ο επιβλέπων μηχανικός, ο οποίος είναι διευθυντής του υπουργείου Ανάπτυξης και παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τι ακριβώς είναι αυτό το έργο. Υποσχέθηκα ότι δεν θα αργήσει πολύ αυτό και γι' αυτό έχω τη Δευτέρα ένα ραντεβού με τον διευθυντή του υπουργείου, που έχει και την ευθύνη του έργου για να συνεννοηθούμε πότε θα έρθει στη Σκόπελο ο επιβλέπων μηχανικός για να κάνει μια παρουσίαση...»
Σχετικές αναρτήσεις κλικ εδώ και εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΗΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ? ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΗΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ?ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ Η ΘΑ ΕΠΟΜΙΣΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 6.43 ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.