Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συνάντηση της εφημερίδας με τον Μ. Ραμαντάνη

Συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μανώλη Ραμαντάνη και της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες» πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του πρώτου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ραμαντάνης εξέφρασε την άποψη της παράταξής του για τον ηλεκτρονικό Τύπο και την «πληγή» της ανωνυμίας και διευκρίνησε ότι η παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο δεν αφορούσε την εφημερίδα και τους δημοσιογράφους αυτής, τους οποίους γνωρίζει πολλά χρόνια, αλλά την ανωνυμία και τους κινδύνους που ενέχει αυτή για το κύρος του δημοτικού συμβουλίου και γενικότερα για τον ομαλό δημοκρατικό βίο, θέση που απεδέχθει η εφημερίδα και συμφώνησε με τον κ. Ραμαντάνη για προσεκτικότερη διαχείριση των σχολίων.
Κατά τη διάρκεια της φιλικής και εποικοδομητικής συζήτησης έγινε επαναφορά, σε σωστή βάση, των σχέσεων της δημοτικής παράταξης και της εφημερίδας και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αλληλοεκτίμησή τους.

12 σχόλια:

  1. Πολύ θετική προσέγγιση. Για τα νησιά μας, αποκομμένα και ξεχασμένα απ' όλους, είναι πλεονέκτημα να υπάρχει αυτή η εφημερίδα και μέσα απ' αυτή ν' ακούγεται η φωνή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ειναι «πληγη» η ανωνυμια, γιατι δεν δεχεστε να δημοσιοποιουντε τα ονοματα αυτων που σας ενυσχιουν οικονομικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Ραμαντάνης αναφέρεται στον ανώνυμο συκοφάντη και υβριστή και όχι στον ανώνυμο ο οποίος θέτει προβληματισμούς και ερωτήματα αλλά και πολιτικές θέσεις.
    Συγχαρητήρια για τη συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω κι εγώ μια απορία, σχ. 7.26. Αφού τα πρόσωπα που εργάζονται στην εφημερίδα εκτός από έντιμα είναι και ευφυή γιατί δημοσιεύουν σχόλια ανορθόγραφων και κυρίως ανεγκέφαλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7:41
    Είμαστε εκτός θέματος, αλλά θα απαντήσω. Ποτέ δεν θα απορρίψουμε σχόλιο λόγω ορθογραφίας. Όλοι εχουν λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και βέβαια το πρόβλημά μου, κύριε διαχειριστή, δεν είναι η ανορθογραφία, είναι όμως η χωριατοπονηριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνούμε... Έχω δε την άποψη ότι η «χωριατοπονηριά» είναι και κληρονομική. Μεταφέρεται με το DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στον κ. Ραμαντάνη. Καιρός να μάθουμε να "χρησιμοποιούμε" τα σωστά "εργαλεία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχείς που μας δίνεται αυτό το βήμα για τη καταγγελία,τη διαμαρτυρία,τη πληροφορία,τον προβληματισμό, την ανταλλαγή ιδεών και θέσεων,που τελικά δημιουργούν ένα γόνιμο περιβάλλον προκλήσεων αλλά και λύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαντάζομαι ότι θα μπορούμε να κρίνουμε τις πολιτικές θέσεις του κ.Ραμαντάνη, εαν δεν χρησιμοποιούμε υβρεολόγιο, γιατί ο κ.Ραμαντάνης είναι πολιτικό πρόσωπο και πρέπει να κρίνεται για τις απόψεις του, όπως άλλωστε κρίνει και αυτός τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H κριτική των πολιτικών θέσεων είναι το ζητούμενο και μακάρι να υπάρξει πολιτικός λόγος χωρίς συκοφαντία και προσωπικές προσβολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν τα επιχειρηματα δεν πειθουν και οταν οι αληθειες πονανε.....η λογοκρισια ερχεται.

    Δεν εχω διαβασει ουτε ενα συκοφαντικο σχολιο στο μπλογκ. Υβρεις δεν εχω δει. Ειδικα για το κ.Ραμαντανη, που σαν ανθρωπος ειναι συμπαθης, δεν εχει αναφερθει κατι κακοπροαιρετο.

    Κομματαρχες, καθοδηγητες και εισοδηματιες γραφικοι που επιδιδονται σε επαναστατικη γυμναστικη, ειναι οι θιγμενοι. Αυτοι ζητουν "προσεκτικότερη διαχείριση των σχολίων".

    Ελπιζω το μπλογκ να παραμεινει ως εχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.