Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ποδοσφαιρικές συναντήσεις στη Σκόπελο

Ποδοσφαιρικές συναντήσεις παλαιμάχων θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στη Σκόπελο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε παλιές δόξες του ελληνικού και κυπριακού ποδοσφαίρου.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά παλαιμάχων στη Σκόπελο μεταξύ των ομάδων Σκιάθου, Τρικάλων, Σοφάδων και Σκοπέλου.
Στα μέσα Ιουνίου οι βετεράνοι της ΑΕΚ,...
πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, θα επισκεφθούν το νησί και θα αναμετρηθούν με τους αντίστοιχους της Σκοπέλου, ενώ το Σάββατο 16 Ιουλίου θα βρεθεί στη Σκόπελο ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος παλαιμάχων «Άγιος Γεώργιος» όπου εκτός από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σκοπέλου, θα καταθέσει και στεφάνι στο ηρώο του ναύτη Νικόλαου Καπαδούκα από τη Γλώσσα, που στα 22 του χρόνια έχασε τη ζωή του κατά τον βομβαρδισμό της ακταιωρού «Φαέθων» στις 8 Αυγούστου 1964.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.