Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καλή εμφάνιση η ομάδα του Ι. Κοτρώνη

Με τρία μετάλλια και με καλή εμφάνιση ο Ποδηλατικός Όμιλος Βόλου ολοκλήρωσε την συμμέτοχη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που έγινε στο εθνικό ποδηλατοδρόμιο.
Ο Ζήσης Δημήτρης κατέλαβε την πρώτη...
θέση στα 500 μ., την 5η θέση στα 200 μ.
Η Σκαρβέλα Ευαγγελία ήταν 2η στα 500 μ., 3η στο κέιριν και 4η στα 200 μ.
Ο Κατσούρας Παναγιώτης πήρε την 4η θέση στα 200 μ., 4η θέση στα 1000 μ. και στο κέιριν πήρε την 2η θέση αλλά πάτησε στην γαλάζια γραμμή και βάσει κανονισμού μπήκε στην 6η θέση του τελικού.
Ο Στεφανίδης Απόστολος πήρε την 6η θέση στους πόντους, 8η θέση στα 2000 μ. Ο Ζουναρέλης Νίκος έλαβε την 5η θέση στους πόντους και τέλος ο μικρότερος αθλητής της ομάδας Κλόκας Στέφανος πήρε την πρώτη του συμμετοχή σε πίστα.
Προπονητής στην ομάδα του Βόλου είναι ο Κοτρώνης Ιωάννης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής που διδάσκει στο Γυμνάσιο Σκοπέλου.

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο καλά θα ήταν ο κ Κοτρώνης να κάνει και κάτι για τον τόπο που εργάζεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν προτείνει κανένας αρμόδιος στον κ. Κοτρώνη να δραστηριοποιηθεί στον τόπο μας, του προτείνω να αξιοποιήσει με εθελοντική πρωτοβουλία το δυναμικό που έχουμε στη Σκόπελο. Άλλωστε το δυναμικό αυτό το έχει ήδη στα χέρια του σαν καθηγητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τέτοιος προπονητής μας ξεφεύγει; Ποιανού πέφτει πλάκωμα και δεν έχει αξιοποιηθεί; Τί τα κάνουμε τα Γυμναστήρια, το Στάδιο, τη φύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τέτοιος προπονητής δεν αξιοποιήθηκε; Τί θα τα κάνουμε το γυμναστήριο, το στάδιο, τη φύση; Η φετινή χρονιά ήταν πιο νεκρή από ποτέ(σε δραστηριότητες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.