Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Με 4-0 έβαλε τέλος στα σενάρια...

Mε 4-0 επιβλήθηκε σήμερα του Αίαντα Τρικερίου ο Α.Ο. Σκοπέλου και έβαλε τέλος στα όποια σενάρια υποβιβασμού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην τελευταία αγωνιστική που θα γίνει 29 Μαΐου.
Το 1-0 από τον Έρζον Χισάι

Το 2-0 από τον Προκόπη Προκοπίου
Η ομάδα κλείνει τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας παίξει κατά καιρούς πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και κύρια, έχοντας εντάξει στο δυναμικό της νέους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τη βάση την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
3-0 από τον Θοδωρή Παπαλάπα
Τον χορό των γκολ άνοιξε και έκλεισε ο Ερζον Χισάι, ενώ ενδιάμεσα σκόραραν οι «μικροί» Προκόπης Προκοπίου και Θοδωρής Παπαλάπας, οι οποίοι κάθε αγώνα δείχνουν και καλύτεροι και περιμένουμε να τους απολαύσουμε του χρόνου.









3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά μας...πάντα τέτοιες επιτυχίες.....και μπράβο στους "μικρούς¨που ακόμη και σε περίοδο εξετάσεων δεν σταματούν να μας εκπλήσουν...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ . ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ή ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.