Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

+68 ευρώ τέλος επανασύνδεσης!

Πληθαίνουν τα μηνύματα για το υπερβολικό, όπως το χαρακτηρίζουν, τέλος επανασύνδεσης που έχει επιβάλλει η ΔΕΥΑ Σκόπελου.
«Για να μην πληρώνουμε το νερό σημαίνει ότι υπάρχει οικονομική αδυναμία. Όταν με χίλια ζόρια συγκεντρώνουμε το ποσό της προκαταβολής και πάμε στο ταμείο της ΔΕΥΑ για επανασύνδεση, ακούμε και για το τέλος +68 ευρώ. Πόσες εργατοώρες χρειάζονται για να στρίψει μια βίδα και να γίνει η επανασύνδεση. Πιστεύω ότι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΔΕΥΑ πρέπει να το επανεξετάσει...» μας γράφει αναγνώστης.

16 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ.ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΉΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ...

    ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΛΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

    ΕΛΕΟΣ .... 68 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ (ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ) ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!!!!!!!!!
    ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΠΙΑ ???

    Α! ΑΝ ΜΕ ΤΑ 68 ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ 1700 ΕΥΡΩ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ AN ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!???/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν παει η Δ.Ε.Υ.Α.Σ στο Δημο χανονται πολλα απο πολλους τα ξερουμε πια τους ξερουμε ποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πόσο παλιά μιλάς, 10 ΜΑΙΟΥ, 4:36 ΜΜ?
    Για τότε που ο Δήμος έβγαζε μόνο πιστοποιητικά γεννήσεως?
    Μήπως για τότε που σε όλο το κτίριο δεν υπήρχαν ούτε ποτήρια και ο Δήμαρχος έπινε το νερό από τη βρύση με το χέρι?
    Εκεί θέλετε να τον πάτε το Δήμο Σκοπέλου?
    Μετά από όλα αυτά που έχει ζήσει το νησί μας, αυτό θα είναι κατάντια.
    Αυτά βρήκατε να θυμηθείτε? Μήπως θέλετε να σας λέμε και προοδευτικούς?
    Η Σκόπελος έχει περάσει εποχές που ήταν πρώτο όνομα στους τουριστικούς προορισμούς και όλα τα έντυπα την ανάφεραν για τις δραστηριότητές της. Αυτά πρέπει να επιδιώξουμε και πάλι.
    Όχι να την ξαναγυρίσουμε στην απομόνωση, τη φοβικότητα, τον αρνητισμό και την εσωστρέφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ...!!!! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ Ο ΣΟΛΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ,,ΓΕΙΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ,, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ (...ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...) ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΑ ΞΥΣΩ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.... ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΠΩΣ Η ΔΕΥΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10 ΜΑΪ́ΟΥ 2011 5:45 Μ.Μ
    Αν θες να μάθεις έξυπνε ο Πρόεδρος δεν πληρώνετε και αυτά που δικαιούται από τον νόμο τα δίνει σε κοινωφελής σκοπούς , για αυτό να ενημερώνεσαι καλύτερα . Πουλάτε το νερό στης καφετέριες και στα δωμάτια και δεν πληρώνετε εξυπνάκηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΠΕ :ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ 68 ΕΥΡΩ........( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΊΔΙΣΤΙΚΑ ).....ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πρόεδρος έχει το δικαίωμα (αν θέλει) να μην παίρνει τα λεφτά που δικαιούται και να τα αφήνει στο ταμείο της ΔΕΥΑΣ, μιας και η ΔΕΥΑΣ έχει οικονομική στενότητα, για να καλύπτει τις υποχρεώσεις τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μου άρεζε πάρα πολύ αν εβλεπα όσους κόπτονται και ωρύονται για το μεγάλο τέλος επανασύνδεσης, να πράττουν το ίδιο και για τους μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΥΑΣ.
    Θα μου άρεζε πάρα πολύ αν έβλεπα έστω και ένα μπράβο για τον πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ που προσπαθεί να μαζέψει καταστάσεις ασυδοσίας ετών.
    Θα μου άρεζε πολύ αν κάποιοι είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία σε δημόσια θέματα και με προηγούμενες αρχές, ώστε να μη φτάσουμε σε αυτό το χάλι.
    Θα μου άρεζε να βγουν τα ονόματα όσων χρωστάνε χρόνια ολόκληρα στη φόρα.
    Θα μου άρεζε να μάθουν όλοι ποιες επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο συνεχίζουν να λειτουργούν ενώ τους έχει κοπει η υδροδότηση.
    Θα μου άρεζε να μάθω τι κάνει η ΔΕΥΑΣ για τις παραπάνω επιχειρήσεις.
    κλπ ...

    ένας ανώνυμος πρώην επώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο Πρόεδρος πραγματικά προσφέρει υπηρεσίες στη ΔΕΥΑ και αφιερώνει εκεί το χρόνο του,πολύ καλά κάνει και αμείβεται εξάλλου του παρέχει αυτό το δικαίωμα η νομοθεσία.Μην γράφεται όμως ανόητα πράγματα για να τον δικαιολογήσετε,κάνετε κακό παρά καλό,ότι δηλαδή εισπράττει τα χρήματα και τα προσφέρει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η επιχείρηση, αυτή έχει ανάγκη από φιλανθρωπία. Η Επιχείρηση απασχολεί πάνω από 18 άτομα, αυτά πρέπει να ενδιαφερθούν για το καλό της και να εργαστούν σωστά, να σκέφτονται και το τελευταίο ευρώ που σπαταλάτε άδικα,να σέβονται και να προστατεύουν την περιουσία της και τα συμφέροντά της γιατί είναι και δικά τους.
    Μας αναφέρετε ότι το τέλος επανασύνδεσης είναι 68€ δεν μας είπατε όμως από ποιο ποσό και πάνω οφειλής η ΔΕΥΑ έκοψε το νερό στους καταναλωτές. Μόνο τότε ο αναγνώστης θα έχει πλήρη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 480 ευρώ λογαριασμός + 68 ευρώ τέλος επανασύνδεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙ «ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ….
    ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΡΓΑ
    ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 100 ΓΙΝΟΝΤΑΙ 200 ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
    ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΥΒΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΥΒΙΚΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!
    (...)
    ΑΝΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΟΛΑ!!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ......
    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΕΥΑΣ τόσα χρόνια γιατί δεν αγοράζει ένα μικρό σκαπτικό σαν και αυτό που έχουν οι εργολάβοι και σκάβουν για τις αποχετεύσεις και το δίκτυο και παίρνουν ένα σωρό λεφτά και με απευθείας αναθέσεις? Τόσα χρόνια θα είχε κάνει απόσβεση η ΔΕΥΑΣ, θα είχε γλιτώσει πολλά λεφτά και δεν θα είχε και τις καθυστερήσεις για να κάνει τις συνδέσεις για τις αποχετεύσεις και ότι άλλη σκαπτική εργασία χρειάζεται.

    ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας είμαστε εμείς συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας, ώστε να μην πληρώνουμε τέλη επανασύνδεσης. Στο κάτω κάτω δεν είναι και πολλά λεφτά. Ας σταματήσει ο καθένας μας να σπαταλά πολύ περισσότερα χρήματα εκεί που δεν πρέπει και ας μη διαμαρτυρόμαστε για 68 ευρώ. Νεράκι του Θεού είναι! Λεφτά υπάρχουν!

    Γεώργιος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥΝΤΟ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟΝ ,,ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ,, ΠΩ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΡΑ....
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο Κ. ΦΑΔΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΤΕΡΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τίγρη πρέπει να ακούνε τις προτάσεις σου και τα σχόλιά σου. Είναι εύστοχα και πραγματοποιήσιμα. Συνέχισε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.