Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έκπτωση στους κατοίκους των Βορείων Σποράδων

Η ΝΕL LΙΝΕS γιορτάζοντας την έναρξη δρομολογίων στα νησιά των Σποράδων και θέλοντας εξίσου να στηρίξει τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, αποφάσισε τη χορήγηση έκπτωσης 10% στους μόνιμους κατοίκους των νησιών αυτών.
Η εορταστική αυτή έκπτωση ισχύει για ταξίδια από...
Δευτέρα έως και Πέμπτη ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και για όλη την τουριστική περίοδο.
Έκπτωση 20% για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο
Η ΝΕL LΙΝΕS στα πλαίσια της έναρξης των δρομολογίων της προς τις Σποράδες και με σκοπό την τόνωση της τουριστικής κίνησης στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 14.06.11 ΕΩΣ ΚΑΙ 14.07.11 και για τους ανωτέρω προορισμούς, χορηγεί έκπτωση 20% σε επιβάτες και Ι.Χ.
Μόνη προϋπόθεση για την εορταστική έκπτωση, είναι η προσκόμιση παραστατικού που να αποδεικνύει την κράτηση σε Ξενοδοχείο ή Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο σε ένα από τα νησιά των Σποράδων.

1 σχόλιο:

  1. Μπορείτε παρακαλώ να μας ενημερώσετε πώς θα αποδεικνύουμε ότι είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Σποράδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.